Billig övernattning i Köpenhamn – nybyggt och billigt hotell


Billig övernattning i Köpenhamn är synonymt till att bo på ett av Wakeup Copenhagen-hotellen

Tack vare de helt nybyggda toppmoderna Wakeup Copenhagen-hotellen i centrum går det nu att övernatta billigt i Köpenhamn utan att kompromissa med kvaliteten. Nu har du nämligen möjlighet att bo just precis där allt händer i Köpenhamn utan att för den skull utsätta kreditkortet för en fullständig härdsmälta.

Hos Wakeup Copenhagen kan du få en billig övernattning i Köpenhamn alldeles inpå storstadspulsen samtidigt som du ändå får en härlig nattro. Checka in på Wakeup Copenhagen – Köpenhamns nya kvalitetshotell med priser som får dig att hoppa högt. Med ett rum på Wakeup Copenhagen befinner du dig på gångavstånd från Köpenhamns viktigaste attraktioner, museer och shoppingmöjligheter. Vill du bo mer centralt måste du endera ha ett guldkreditkort eller slå upp tältet på Rådhuspladsen.

Ett billigt hotell i Köpenhamn betyder inte detsamma som en trist övernattning. Det är Wakeup Copenhagen-hotellen ett bevis för. Våra lägen i lugn miljö men ändå nära inpå en av Köpenhamns viktigaste infartsleder garanterar att du kommer fram på rekordtid. Kommer du med tåg behöver du bara sätta kurs på centralstationen eller Kongens Nytorv så är du nästan framme. Nära inpå bägge hotellen finns Tivoli, och är du mer kulturellt inriktad finns flera av stadens mest spännande museer på gångavstånd från hotellen.

Letar du billig övernattning i Köpenhamn kan Wakeup Copenhagen erbjuda en helt ny typ av hotell i Köpenhamn där hög kvalitet, vacker design samt komfort och service i toppklass kombineras med något så osannolikt som låga priser. Alla rum har självklart trådlöst internet att använda utan kostnad, nya platt-TV med stort kanalutbud och naturligtvis ett härligt badrum – det nämner vi enbart eftersom priserna möjligen kan få dig att tro att vi skurit ned alla bekvämligheter till ett minimum. Det har vi också – men bara på det som inte märks – och utan att kompromissa med vår goda service och höga kvalitet.

Wakeup Copenhagen-hotellen har ritats av en av Danmarks mest kända arkitekter, Kim Utzon, som har skapat två unika lågprishotellsom kombinerar de bästa hantverksmässiga traditionerna med en modern look. Hotellen har tillsammans över 800 rum i olika prisklasser, var sin fantastisk frukostrestaurang, ett business center och en mängd tilltalande bekvämligheter.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer