Hotell i Köpenhamn – fantastiska rum och priser


Nybyggda billiga hotell med elektronisk incheckning

Wakeup Copenhagen – helt nya moderna och billiga hotell i centrala Köpenhamn. Här befinner du dig nära allt, och kan ändå slappna av i en lugn omgivning. Upplev nöjet med att bo i alldeles nybyggda och designfokuserade hotell där du och din tillfredsställelse står i centrum.

Köpenhamns nya moderna hotellkoncept heter Wakeup Copenhagen. Från och med det ögonblick du checkar in vid en av de elektroniska incheckningsautomaterna, fram tills du återlämnar ditt nyckelkort vid avresan, är du omgiven av moderna bekvämligheter och 21:a århundradets kvaliteter. Service är vårt ledord, och från personalen får du alltid hjälp ackompanjerad av ett leende på läpparna.

2-stjärniga hotell med 5-stjärniga lägen i Köpenhamn

Upplev det pulserande storstadslivet från ett billigt hotell i Köpenhamn med femstjärnigt läge, trestjärniga rum och tvåstjärniga priser. Vi har flera rumskategorier, men gemensamt för dem alla är att du får mer än du betalar för. Är du turist bor du på gångavstånd från Tivoli, Rådhuspladsen och alla de andra centrala sevärdheterna i Köpenhamn. Är du affärsresenär kan du inte hitta ett bättre ställe att övernatta på än ett av Wakeup Copenhagens centralt belägna hotell.

Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn har förträffliga hotellrum med toalett, bad, luftkonditionering, platt-TV samt trådlöst internet – som naturligtvis är gratis. Service och bekvämligheter som kan mäta sig med de flesta 3–5-stjärniga hotell i Köpenhamns centrum, men till priser som kan konkurrera med alla andra budgethotell.

Wakeup Copenhagens billiga hotell har snabbt blivit ett av Köpenhamns kännetecken. Ett järtecken som talar om nya tider – i djärv formgivning av arkitekt Kim Utzon. Hotellen är genom sina kubistiska anslag ett exempel på att funktionalitet och låga priser inte utesluter skönhet och gott hantverk.

Allergivänliga billiga hotell med möjlighet att boka anslutande rum

När du bokar ett rum på Wakeup Copenhagen-hotellen följer hela vår filosofi om hotelldrift dig som en osynlig ande under hela din vistelse. Många års erfarenhet har lärt oss att förutse gästernas önskemål och inrätta våra erbjudanden därefter. Ett exempel är att vi har iordningställt ett antal speciellt allergivänliga hotellrum. Vi erbjuder också möjligheten att slå samman två hotellrum.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer