Hotell Köpenhamn | Billiga lågprishotell från 400 DKK

Nya och moderna budgethotell i Köpenhamn

Nya hotell i centrala Köpenhamn

Wakeup Copenhagen i Köpenhamns centrum är Arp-Hansen Hotel Groups nya lågprishotell. De två hotellen har en stram, modern minimalistisk design och inredning samt service och bekvämligheter i samma klass som många 3–4-stjärniga hotell i Köpenhamn, men prismässigt ligger Wakeup Copenhagen på 2-stjärnig nivå.

1.008 Rum i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn har totalt 1.008 rum – alla med platt-TV, skrivbord, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Båda hotellen har trivsamma frukostrestauranger där en härlig frukostbuffé serveras varje morgon.

Moderna och billiga hotell i centrala Köpenhamn

Om du vill övernatta i centrala Köpenhamn är Wakeup Copenhagen det perfekta valet.
Två smarta hotell mitt i hjärtat av Köpenhamn – och dessutom med låga priser. Wakeup Copenhagen-hotellen ligger mitt i centrum, där du kan koppla av på rummet och ändå ha allt som Köpenhamn erbjuder runt hörnet.

Barnvänligt hotell mitt i Köpenhamn

Om du ska ta med dig familjen på besök i Köpenhamn kan Wakeup Copenhagen-hotellen se till att du får en fantastisk upplevelse. Alla rummen har plattskärm och gratis Wi-Fi, och om du vill att alla ska ha gott om plats så har vi större familjerum. Båda lågprishotellen ligger nära centrum i Köpenhamn, strax intill kollektivtrafiken, och du kan bekvämt resa fram och tillbaka. Wakeup Copenhagen är ett familjevänligt hotell med låga priser.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Om du vill bo centralt i Köpenhamn är Wakeup Copenhagen det rätta valet. Hotellet vid Carsten Niebuhrs Gade ligger i ett vackert kvarter med utsikt över Köpenhamns hamn och med shoppingmöjligheter på Fisketorvet. Tivoli ligger runt hörnet, och det gör även Rådhusplatsen, Strøget och Centralstationen. Du kan också besöka det hippa Vesterbro som är en spännande stadsdel. Här finns mängder med bra restauranger, utställningar, caféer och nattklubbar som är värda att besöka.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger mitt i centrum av Köpenhamn. Stadens främsta sevärdheter och mängder med möjligheter ligger alldeles utanför dörren och närmare stadens centrum kan du knappast komma. Tunnelbanan avgår från Kongens Nytorv, och du kan också hyra cyklar eller helt enkelt promenera till allt som staden erbjuder.

Hotell i centrala Köpenhamn – med frukost

Vi finns inte bara mitt i Köpenhamn, utan har också en fantastisk frukostbuffé. Om du vill att allt ska vara så enkelt som möjligt innan du ger dig ut på upptäcktsfärd i staden kan du boka ett rum inkl. frukost.

Wakeup Copenhagen, Borgergade 9

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade 11