Bed & breakfast på Wakeup Copenhagen

Övernatta billigt i arkitektoniska hotell i centrum av Köpenhamn. Ingår i gör även vackert designad interiör och en serviceinriktad personal redo att göra sitt bästa för att du ska trivas och få en minnesvärd upplevelse.

Wakeup Copenhagen är moderna kvalitetshotell som utstrålar elegans och erbjuder en mycket högre standard än man skulle vänta sig av ett lågprishotell. Hotellens läge är dessutom perfekt, oberoende av om du kommer med tåg eller via en av Köpenhamns huvudleder in längs Kalvebod Brygge direkt till Carsten Niebuhrs Gade.

I området nära Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade 11 ligger många stora företag och hotellet ligger även nära Köpenhamns polishus och centralstationen. 

Moderna Bed & Breakfast-hotell

Wakeup Copenhagen-hotellen har totalt 1.008 rum och ju högre upp du kommer desto bättre blir utsikten. Du har möjlighet att boka ett allergivänligt rum, och observera även att hotellet är Green Key-certifierat.

Alla rum har gratis Wi-Fi och tv. Till skillnad från de flesta andra hotell i denna gamla stadsdel kan dessa erbjuda goda parkeringsmöjligheter. Vi erbjuder cykeluthyrning, expressautomater för utcheckning och härliga frukostrestauranger på båda hotellen.

Hotellens lägen

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade 11 är en av flera nya byggnader på Kalvebod Brygge, nära inpå både centrala staden och Vesterbro. Stadsdelen har i ett antal år fått ganska mycket kritik för sin folktomhet, men under de senaste åren har ett antal arkitektoniska pärlor uppförts, och området har fått ett verkligt lyft och andas numera storstadskaraktär.

Ett nytt promenadstråk håller på att utvecklas, och en ny huvudled slingrar sig mellan husen från gatuplan upp i höjd med andra våningen. Utforska området och boka dina billiga övernattningar redan idag.