Bed & Breakfast i Köpenhamn | Billiga hotell från 400 DKK

Bed & Breakfast

Övernatta billigt på två arkitektoniska hotell i centrum av Köpenhamn. På köpet får du inredning med vacker design och en serviceinriktad personal redo att göra sitt bästa för dig.

Wakeup Copenhagen är moderna kvalitetshotell som utstrålar elegans och erbjuder en mycket högre standard än man väntar sig av ett lågprishotell. Hotellen har dessutom perfekt läge, oavsett om du kommer med tåg eller via en av Köpenhamns huvudleder längs Kalvebod Brygge direkt till Carsten Niebuhrs Gade.

I området nära Wakeup Copenhagen vid Carsten Niebuhrs Gade 11 finns många större företag och hotellet ligger alldeles i närheten av Köpenhamns polisstation och centralstationen.

Moderna Bed & Breakfast-hotell

Wakeup Copenhagen-hotellen har totalt 1.008 rum och ju högre upp du kommer desto bättre blir utsikten. Du kan boka ett allergivänligt rum, observera även att hotellet är Green Key-certifierat

Det finns gratis internettillgång samt platt-TV på alla rum. Till skillnad från de flesta andra hotell i denna gamla stadsdel kan dessa erbjuda goda parkeringsmöjligheter. Vi erbjuder cykeluthyrning, utcheckning med expressautomater och delikata frukostrestauranger på båda hotellen.

Hotellens lägen

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade 11 är en av flera nya byggnader på Kalvebod Brygge, nära inpå både centrala staden och Vesterbro. Stadsdelen har i ett antal år fått ganska mycket kritik för sin folktomhet, men under de senaste åren har ett antal arkitektoniska pärlor uppförts, och området har fått ett verkligt lyft och andas numera storstadskaraktär.

Ett nytt promenadstråk håller på att utvecklas, och en ny huvudled slingrar sig mellan husen från gatuplan upp i höjd med andra våningen. Utforska området och boka dina billiga övernattningar redan idag.