Ska du på matfestivalen Copenhagen Cooking?

Copenhagen Cooking 2016

Matfestivalen Copenhagen Cooking är för dig som älskar mat och som inte är rädd för att smaka nya saker. Med temat "Breaking the New" kan du från 19 till 28 augusti 2016 uppleva några av de nyaste tendenserna inom det nordiska köket. 10 dagar med mer än 150 arrangemang och evenemang som du kan boka redan nu.

Festivalen Copenhagen Cooking för matentusiaster

Temat är som sagt "Breaking the New", där de senaste 15 årens matscen hyllas och där det görs plats för annorlunda och nyskapande riktningar inom gastronomin. Matfestivalen är populär, och cirka 100 000 matintresserade gäster intar staden under dessa tio dagar fyllda av mat och mysig stämning.

Har du hört talas om festivalen Copenhagen Cooking?

Om du ska till festivalen Copenhagen Cooking för första gången har du mycket att se fram emot! Festivalen ger dig möjlighet att smaka på det som kännetecknar den nordiska matkulturen 2016, och vad som är det nyaste inom matkonsten. De tio dagarna kommer att flyga förbi, så det kan vara smart att läsa några guider från Copenhagen Cooking. Guider som är specialutarbetade för ändamålet. Uppdelningen är väl uttänkt, och du hittar bland annat arrangemang och evenemang i kategorierna "Världskök", "Street Dinners", "Till sjöss", "Biff och öl" och "Fem gratis upplevelser". De här guiderna ger en riktigt bra överblick över vad du kan uppleva på årets Copenhagen Cooking-festival. Härliga matupplevelser, mysiga sociala arrangemang, helt nya smakupplevelser och mycket mer. 

Se fram emot att njuta av härlig gourmetmat under bar himmel, laga annorlunda mat med duktiga kockar och bli inspirerad till att ge dig i kast med nya, spännande gourmetmiddagar med fokus på bra råvaror.

Copenhagen Cooking

Ät gott – sov gott

Tio dagar med allt du kan äta till superbra priser – och en riktigt härlig säng att sova i. Ta några av dagarna på Wakeup Copenhagen så har du gångavstånd till många av arrangemangen och kan njuta av att vara i närheten av en bra säng när tröttheten slår till.


HAR DU ÄNNU INTE ANMÄLT DIG TILL VÅRT NYHETSBREV?
ANMÄL DIG IDAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TILL DIN VISTELSE I KÖPENHAMN OCH NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
ANMÄL DIG HÄR NEDAN.