Matfestivalen Copenhagen Cooking | Bo på Wakeup Copenhagen

Copenhagen Cooking & Food Festival 2018

Copenhagen Cooking & Food Festival är för dig som älskar mat och inte är rädd att prova på nya smaker. Med temat ”Breaking the New” kan du från den 24 augusti till den 2 september 2018 uppleva några av de senaste trenderna inom det nordiska köket. Tio dagar med mer än 100 arrangemang och evenemang som du kan planera redan nu.

Festivalen Copenhagen Cooking för matentusiaster

Temat är som sagt "Breaking the New", där de senaste 15 årens matscen hyllas och där det görs plats för annorlunda och nyskapande riktningar inom gastronomin. Matfestivalen är populär, och cirka 80 000 matintresserade gäster intar staden under dessa tio dagar fyllda av mat och mysig stämning.

Har du hört talas om festivalen Copenhagen Cooking & Food Festival?

Om du det är första gången du besöker matfestivalen har du massor att se fram emot! Festivalen ger dig möjlighet att smaka på det som kännetecknar den nordiska matkulturen och vilka nya trender som är på ingång på området.

De tio dagarna kommer att gå på nolltid så ett hett tips är att i förväg läsa igenom Copenhagen Cooking & Food Festivals kring arrangemangen och vad du kan uppleva. Gör dig redo för läckra matupplevelser, trivsamma sociala arrangemang, helt nya smakupplevelser och mycket annat. 

Här kan du njuta av härlig gourmetmat under bar himmel, laga annorlunda mat med duktiga kockar och bli inspirerad till att ge dig i kast med nya, spännande gourmetmiddagar med fokus på bra råvaror.

Ät gott – sov gott

Tio dagar med allt du kan äta till superbra priser – och en riktigt härlig säng att sova i. Ta några av dagarna på Wakeup Copenhagen så har du gångavstånd till många av arrangemangen och kan njuta av att vara i närheten av en bra säng när tröttheten (eller kanske paltkoman) slår till.


HAR DU ÄNNU INTE ANMÄLT DIG TILL VÅRT NYHETSBREV?
ANMÄL DIG IDAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TILL DIN VISTELSE I KÖPENHAMN OCH NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
ANMÄL DIG HÄR NEDAN.