Övernatta på billiga hotell som passar perfekt för gruppresor

Wakeup Copenhagen är billiga och moderna hotell i centrala Köpenhamn. Hotellens arkitektur är enastående och omgivningarna skänker hotellen en speciell karaktär som andas kvalitet.

Kommer ni med bil finns bra parkeringsmöjligheter vid hotellen. I lobbyn erbjuder vi utcheckning via expressautomater, receptionen är öppen dygnet runt och drycker, smörgåsar och snacks säljs.

Hotellens frukostrestaurang har plats för många, och lämpar sig väl för gruppresor. Restaurangen har en inredning kännetecknad av klara linjer och glas, där konsten på väggarna med sin värme erbjuder en härlig kontrast till det kyliga. Restaurangen på Carsten Niebuhrs Gade 11 vetter ut mot det gröna stråk som omger hotellet, och efter frukosten kan man lugnt promenera en bra bit inåt staden utan att ens komma i närheten av den livliga trafiken, utan helt enkelt njuta av den fräscha morgonluften.

Hotellens rum

Hotellens lägen och deras 1.008 minimalistiskt inredda rum gör hotellen mycket lämpade för gruppresor. Vill ni ha stadsutsikt bör detta tas med i beräkningen då ni bokar rum.

Välj mellan Wakeup Standard på de nedre våningarna, Wakeup Sky på de mellersta och Wakeup Heaven på de översta våningarna – utsikten är naturligtvis bäst från de översta våningarna.

Det idealiska valet om ni behöver lite extra plats i rummet eller reser hela familjen är Wakeup Large, som är våra största rum på 15m2, eller Wakeup Family, som består av två rum med anslutande dörrar.

Alla rum har tv och gratis Wi-Fi.

Upplev staden

Vi erbjuder cykeluthyrningoch tack vare att Köpenhamn är en mycket cykelvänlig stad är cykeln ett både enkelt och trevligt sätt att utforska staden med.

Köpenhamn har mycket att erbjuda och åker du hit på gruppresa finns det många spännande sevärdheter och attraktioner att utforska. Sevärdheter som Tivoli, kanal- och bussrundturer är givna besökspunkter för grupper.

Möjligheterna är obegränsade vad gäller spännande upplevelser, men först och främst kan ni se fram emot er vistelse på Wakeup Copenhagen, den bästa tänkbara utgångspunkten för att avnjuta stadens atmosfär och puls.