Gruppresor till Köpenhamn | Hitta hotell för gruppresor till Köpenhamn

Övernatta på billiga hotell som passar perfekt för gruppresor

Wakeup Copenhagen är billiga och moderna hotell i centrala Köpenhamn. Hotellens arkitektur är enastående och omgivningarna skänker hotellen en speciell karaktär som andas kvalitet.

Kommer ni med bil finns bra parkeringsmöjligheter vid hotellen. I lobbyn erbjuder vi utcheckning via expressautomater, receptionen är öppen dygnet runt och drycker, smörgåsar och snacks säljs.

Hotellens frukostrestaurang har plats för många, och lämpar sig väl för gruppresor. Restaurangen har en inredning kännetecknad av klara linjer och glas, där konsten på väggarna med sin värme erbjuder en härlig kontrast till det kyliga. Restaurangen på Carsten Niebuhrs Gade 11 vetter ut mot det gröna stråk som omger hotellet, och efter frukosten kan man lugnt promenera en bra bit inåt staden utan att ens komma i närheten av den livliga trafiken, utan helt enkelt njuta av den fräscha morgonluften.

Hotellens rum

Hotellens lägen och deras totalt 1.008 minimalistiskt inredda rum gör hotellet mycket lämpat för gruppresor. Vill ni ha stadsutsikt bör detta tas med i beräkningen då ni bokar rum.

Välj mellan Wakeup Standard på de nedre våningarna, Sky på de mittersta och Heaven på de översta våningarna – utsikten är naturligtvis bäst från de översta våningarna.

Den idealiska platsen för övernattning om ni gärna vill ha lite extra plats i rummet eller reser med hela familjen, är ett lämpligt val exempelvis Wakeup Large, vårt största rum på 15 m² eller Wakeup Family, där vi erbjuder två rum med anslutande dörr.

Alla rum har platt-TV och gratis internet.

Upplev staden

Vi erbjuder cykeluthyrning, och tack vare att Köpenhamn är en väldigt cykelvänlig stad är cykeln ett både enkelt och trevligt sätt att utforska staden på.

Köpenhamn har mycket att erbjuda, och som gruppresenär finns många upplevelser att söka sig fram till. Sevärdheter som Tivoli, Eksperimentariet, kanalrundfarter och bussrundturer är perfekta mål för gruppresor.

Möjligheterna är obegränsade, och börja se fram emot att övernatta på Wakeup Copenhagen, den bästa tänkbara utgångspunkten för att avnjuta stadens atmosfär och puls.