Härligt billig hotellupplevelse på Wakeup Copenhagen-hotellen

Du kan övernatta riktigt billigt i en av Wakeup Copenhagens arkitektoniska pärlor i centrala Köpenhamn, med vacker design och en serviceinriktad personal redo att göra sitt bästa för dig.

Wakeup Copenhagen är moderna kvalitetshotell som utstrålar elegans och erbjuder en mycket högre standard än man väntar sig av ett lågprishotell. Hotellen har dessutom perfekta lägen, oavsett om du kommer med tåg eller med bil via en av Köpenhamns huvudleder längs Kalvebod Brygge till Carsten Niebuhrs Gade eller till Borgergade nära Kongens Nytorv.

Moderna Bed & Breakfast-hotell

Wakeup Copenhagen-hotellen har totalt 1.008 rum och ju högre upp du kommer desto bättre blir utsikten. Du har möjlighet att boka ett allergivänligt rum och observera även att hotellen är Green Key-certifierade.

Alla rum har gratis Wi-Fi och platt-tv. Till skillnad från många av hotellen i den gamla stadsdelen kan dessa hotell erbjuda goda parkeringsmöjligheter. Vi erbjuder expressautomater för in- och utcheckning, en härlig frukostrestaurang och cykeluthyrning.

Köpenhamn är en cykelstad. Här kan du lätt och säkert att ta sig dig runt med cykel och vid vackert väder är det en fantastisk upplevelse. Hyr en cykel för en dag och utforska Köpenhamn på två hjul.

Hotellens centrala läge i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade är en av flera nya byggnader på Kalvebod Brygge, nära inpå både centrala staden och Vesterbro. Stadsdelen har länge kritiserats för att den varit så öde, men under senare år har ett flertal arkitektoniska pärlor uppförts här. Dessa har bidragit till att ge området ett verkligt lyft och gett det en välbehövlig storstadskaraktär.

Ett nytt promenadstråk är under utveckling, och en ny huvudgata snirklar sig mellan husen från gatuplan upp i höjd med andra våningen. Utforska området och boka billigt boende redan i dag.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger strax bakom Kgs. Nytorv. Det betyder att du har Strøget, Nyhavn och Det Kgl. Teater alldeles runt hörnet. Gillar du konst och kultur kan du besöka Bredgade-kvarteret där en mängd köpenhamnska gallerier ligger. Därefter kan du äta middag på någon av de många trivsamma restauranger som också ligger i detta område. Tunnelbanan ligger strax intill så att du lätt kan ta dig runt i Köpenhamn eller ut till Kastrups flygplats.