Hotellupplevelse i Köpenhamn | Övernatta billigt i Köpenhamn från 400 

Härligt billig hotellupplevelse på Wakeup Copenhagen-hotellen

Du kan övernatta riktigt billigt i en av Wakeup Copenhagens arkitektoniska pärlor i centrala Köpenhamn, med vacker design och en serviceinriktad personal redo att göra sitt bästa för dig.

Wakeup Copenhagen är moderna kvalitetshotell som utstrålar elegans och erbjuder en mycket högre standard än man väntar sig av ett lågprishotell. Hotellen har dessutom perfekta lägen, oavsett om du kommer med tåg eller med bil via en av Köpenhamns huvudleder längs Kalvebod Brygge till Carsten Niebuhrs Gade eller till Borgergade nära Kongens Nytorv.

Moderna Bed & Breakfast-hotell

Wakeup Copenhagen-hotellen har totalt 1.008 rum och ju högre upp du kommer desto bättre blir utsikten. Du kan boka ett allergivänligt rum och observera dessutom att hotellen är Green Key-certifierade.

Alla rum har gratis internet och platt-TV. Till skillnad från de flesta andra hotell i denna gamla stadsdel kan dessa erbjuda bra parkeringsmöjligheter. Vi erbjuder expressautomater för in- och utcheckning, en härlig frukostrestaurang och cykeluthyrning.

Köpenhamn är en cykelstad. Det är lätt och säkert att ta sig fram och om vädret är vackert är det en fantastisk upplevelse. Hyr en cykel för en dag och utforska Köpenhamn på två hjul.

Hotellens centrala läge i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade är en av flera nya byggnader på Kalvebod Brygge, nära inpå både centrala staden och Vesterbro. Stadsdelen har i ett antal år fått ganska mycket kritik för sin folktomhet, men under de senaste åren har ett antal arkitektoniska pärlor uppförts, och området har fått ett verkligt lyft och andas numera storstadskaraktär.

Ett nytt promenadstråk håller på att utvecklas, och en ny huvudled slingrar sig mellan husen från gatuplan upp i höjd med andra våningen. Utforska området och boka dina billiga övernattningar redan i dag.