Kødbyens matmarknad | Besök Kødbyens Mad og Marked

Kødbyens matmarknad

Från april till slutet av september förvandlas Kødbyen till en fantastisk matmarknad för alla varje helg. Initiativet heter Kødbyens Mad og Marked, men kallas Kødbyens matmarknad, och här är det svårt att inte låta sig lockas av de många förföriska dofterna, utsökta råvaror och den goda maten. Du kan äta dig mätt på lunchen och handla inför middagen, samt kika runt bland de 70 bodarna.

Se fram emot Kødbyens Mad og Marked

Du kan verkligen se fram emot att uppleva Kødbyens Mad og Marked, för det är ett matmecka utöver det vanliga. Matbodarna säljer både färska råvaror och tillagad mat, så om du gillar mat och kanske till och med är en riktig foodie är Kødbyens Mad og Marked perfekt för dig! Handla för att laga god mat hemma eller ät ute i Kødbyen, där den härliga maten serveras vid stora långbord.

Om du inte kan åka dit nu till helgen går det lika bra nästa helg. Kødbyens Mad og Marked har öppet varje helg från kl. 10.00–18.00 fram till 25 september 2017.


Hitta till Kødbyens matmarknad

Om du aldrig har besökt Kødbyens matmarknad rekommenderar vi att du går dit nästa gång du är i närheten. Kommer du med tåg kan du stiga av på centralstationen och gå några få meter, så är du i Kødbyen! Kommer du med bil finns det många parkeringsmöjligheter i Kødbyen. Under en hektisk helg kan man dock behöva köra runt lite för att hitta en parkeringsplats. Men det är det värt, för det finns inget bättre än stadens sorl, solsken och saftiga smörgåsar.

Kødbyens Mad og Marked... och mer mat

Du kan nästan hitta den populära matmarknaden med bara luktsinnet. Den ligger på Vesterbro, och där omkring är du dessutom omgiven av några riktigt bra restauranger. Drick en kopp kaffe, ät en hamburgare eller satsa på en av brunchbufféerna som alltid drar till sig ett hav av hungriga människor. Stämningen är nyckeln, och den sprider sig blixtsnabbt på de här små matställena i Kødbyen.

Var: Kødbyen

När: Varje helg från kl. 10.00–18.00

Period: april till 25 september 2017


HAR DU ÄNNU INTE ANMÄLT DIG TILL VÅRT NYHETSBREV?
ANMÄL DIG IDAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TILL DIN VISTELSE I KÖPENHAMN OCH NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
ANMÄL DIG HÄR NEDAN.