Hotell i Vesterbro | Billig övernattning i Köpenhamn från 400 DKK

Overnatt nær Vesterbro

Wakeup Copenhagen-hotellen är lågprishotell med hög standardvad gäller arkitektur, inredning och service. Hotellen har totalt 1.008 rum, alla med gratis internet och platt-TV. Ni kan äta frukost på hotellens frukostrestauranger innan ni åker på sightseeing i Köpenhamn.

Wakeup Copenhagen-hotellen är två fina hotell som ligger nära några av stadens mest attraktiva kvarter. På hotellet finns även cykeluthyrning – cykel är ett utmärkt sätt att ta sig runt i staden.

Hotellet vid Carsten Niebuhrs Gade 11 ligger alldeles vid Kalvebod Brygge nära ett av de mest populära, dynamiska och stämningsfyllda kvarteren i hela Köpenhamn. Denna stadsdel kallas Vesterbro och här finns upplevelser och härliga oaser för alla, ung som gammal.

Varför inte kombinera din vistelse med ett besök på Tivoli? Prova attraktionerna eller ta en promenad i den vackra trädgården. Tivoli ligger ett stenkast från Wakeup Copenhagen.

Ett sammelsurium av mångfald och avslappnad livsstil

Vesterbro har kallats många saker under åren, men har på senaste tiden blivit ett av stadens mest populära kvarter för ungdomar och barnfamiljer trots att den kärva miljön för stadens vinddrivna existenser ännu utgör en del av stadsbilden här.

Emellertid bromsar detta lyckligtvis inte entusiaster och entreprenörer som hela tiden får nya idéer att blomma i Vesterbro. Gå på upptäcktsfärd i staden och hitta dina egna favoritställen och njut av din utgångspunkt mitt i staden – Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade 11.