Wakeup Copenhagen-hotellen är smarta hotell i centrum

Wakeup Copenhagen-hotellen är några av Köpenhamns nyaste och billigaste hotell, men Wakeup Copenhagen framstår ändå som unikt tack vare sin design och höga kvalitet.

Hotellen är ritade av Kim Utzon och ligger i det kosmopolitiska område som vuxit fram under de senaste åren. Boka ett Bed & Breakfast-paket och njut av att vakna upp till en trestjärnig upplevelse efter en god nattsömn på ett lågprishotell i centrum.

Rum och bekvämligheter på hotellet

Hotellen lämpar sig tack vare sin rymlighet och prisklass extra bra för större grupper som vill uppleva Köpenhamn. Hos Wakeup Copenhagen finns allergivänliga rum med luftkonditionering, tv med rejält kanalutbud, en bra arbetsplats och gratis Wi-Fi.

Alla rum har samma inredning, men ju högre upp du väljer att bo, desto finare utsikt har du över staden. Med Bed & Breakfast-avtalet har du möjlighet att nyttja hotellens fina frukostrestauranger.

Sevärdheter nära hotellen

Wakeup Copenhagen-hotellen ligger centralt i Köpenhamn och nära det dynamiska Vesterbro, som på senare år har utvecklats till ett av stadens mest attraktiva områden. Här frodas kulturlivet med designers och gallerier i mängder, kafé- och nattlivet är livligt och allt fler kulturella oaser etableras i de gamla industribyggnaderna och skänker området nytt liv.

Från hotellen tar du dig lätt runt i staden och på kort promenadavstånd ligger bland annat TivoliStrøgetRådhusplatsen, kanalrundturerna och hamnbadet på Islands Brygge.

En av de mest populära formerna av sightseeing i Köpenhamn är kanalrundturerna. Hoppa på båten och få en guidad rundtur i staden från vattnet.