Bas i Köpenhamn | Billig hotellvistelse på B&B från 400 DKK

Wakeup Copenhagen-hotellen är smarta hotell i centrum

Wakeup Copenhagen-hotellen är några av Köpenhamns nyaste ochbilligaste hotell, men Wakeup Copenhagen framstår ändå som unikt tack vare sin design och höga kvalitet.

Hotellen är ritade av Kim Utzon och ligger i det kosmopolitiska område som vuxit fram under de senaste åren. Boka ett Bed & Breakfast-paket och njut av att vakna upp till en trestjärnig upplevelse efter en god nattsömn på ett lågprishotell i centrum.

Rum och bekvämligheter på hotellet

Hotellet är tack vare sin rymlighet och prisklass synnerligen lämpligt för större grupper som vill uppleva Köpenhamn. Hos Wakeup Copenhagen finns allergivänliga rum med luftkonditionering, platt-TV med rejält kanalutbud, en bra arbetsplats och gratis trådlöst internet.

Alla rum har samma inredning, men ju högre upp du väljer att bo, desto finare blir utsikten över staden. Med Bed & Breakfast-paketet följer möjligheten att utnyttja hotellens fina frukostrestauranger.

Sevärdheter nära hotellen

Wakeup Copenhagen -hotellen ligger centralt i Köpenhamn och nära det dynamiska Vesterbro, som på senare år har utvecklats till ett av stadens mest attraktiva områden. Här frodas kulturlivet med designers och gallerier i mängder, kafé- och nattlivet är livligt och allt fler kulturella oaser etableras i de gamla industribyggnaderna och skänker området nytt liv.

Från hotellen tar du dig lätt runt i staden och på kort promenadavstånd ligger bland annat Tivoli, Strøget, Rådhusplatsen, kanalrundturerna och hamnbadet på Islands Brygge.

En av de mest populära formerna av sightseeing i Köpenhamn är kanalrundturerna. Hoppa på båten och få en guidad rundtur i staden från vattnet.