Stella Polaris-program | Vad är Stella Polaris?

Stella Polaris-program 2016

7 augusti 2016 bjöd Köpenhamn in till en stor musikfestival i Frederiksberg have. Festivalen heter Stella Polaris, och för många familjer, par och vänner har det blivit en fin tradition att delta i dagen och tillsammans njuta av den unika sommarstämningen.

Gratis festival i Köpenhamn

Frederiksberg have förvandlas till en mysig festival med härliga toner och gröna miljöer. Ska du till Stella Polaris för första gången? Då kan du se fram emot en dag full av mys och musik. Upplevelserna är helt gratis och du kan gå från scen till scen som du vill, så att du får se och höra precis det du har lust till.

Frederiksberg have har plats för många människor, och det behövs när festivalen sätter igång. Musikglada människor strömmar till för att kombinera en härlig picknick med fantastisk livemusik.

Stella Polaris-program – 2016

Största delen av programmet för årets Stella Polaris-festival är offentliggjort, och du kan se fram emot en gratis konsert med dessa duktiga musiker:

  • M.I.L.K.
  • Slowolf
  • Lis Sørensen och Mads Björn
  • Phlake
  • CHINAH
  • Daniel Miller

 

Stella Polaris

Vad är Stella Polaris?

Om du aldrig har hört talas om musikfestivalen Stella Polaris kan vi berätta att Stella Polaris fått sitt namn efter Polstjärnan och att den är ett stort utomhusmusikarrangemang som hålls varje sommar. Inträdet är helt gratis till Stella Polaris-festivalen, och under hela dagen spelas det musik på de olika scener som finns i Frederiksberg have. Men det är faktiskt inte bara Köpenhamn som får besök av Stella Polaris. Kolding, Sønderborg och Århus bjuder också in stadens besökare till den här stora, mysiga trädgårdsfesten. För Stella Polaris-entusiaster går det att delta i alla fyra trädgårdsfesterna.

1997 gick den första Stella Polaris-festivalen av stapeln, och ända sedan starten har festivalen lyckats växa sig större i takt med att intresset har växt. Det är ett barnvänligt arrangemang och festivalen drar till sig riktigt många människor. Det är ju inte många som säger nej tack till en mysig dag med superhärlig sommarstämning och fantastisk musik.


Ska du med på trädgårdsfest?

Från båda Wakeup Copenhagen-hotellen kan du hyra en cykel och enkelt ta dig igenom staden till Frederiksberg have. Från Wakeup Copenhagen på Borgergade tar det cirka 20 minuter att cykla och från Carsten Niebuhrs Gade tar det cirka 15 minuter. Om vädret är fint är cykeln det bästa transportmedlet i en stad som Köpenhamn. Ha en trevlig cykeltur!


HAR DU ÄNNU INTE ANMÄLT DIG TILL VÅRT NYHETSBREV?
ANMÄL DIG IDAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TILL DIN VISTELSE I KÖPENHAMN OCH NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
ANMÄL DIG HÄR NEDAN.