Nyheter

På den här sidan hittar du våra senaste nyheter och pressmeddelande rörande Wakeup Copenhagens aktiviteter som hotellinvigningar, certifieringar och mycket annat.

Økologisk bronzemærke

Våra frukostrestauranger på Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn och Aarhus har tilldelats utmärkelsen ”Økologisk bronzemærke” av Det Økologiske Spisemærke, som ett erkännande av vårt gröna engagemang när det gäller läckra och ekologiska råvaror.

Läs mer

Green Key-certifiering

Våra Wakeup Copenhagen-hotell i Köpenhamn och Århus har Green Key-certifierats. Green Key är gästens garanti för att ha valt ett hotell som tar hänsyn till miljön.

Läs mer
Photo by: Sam Schooler | Source: Unsplash

CO2-premiering av Wakeup Copenhagen på Kalvebod Brygge

Vi kan med stor glädje meddela att vårt budgethotell Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade har fått ”REALKREDIT DANMARKS KLOKA KVADRATMETERPRIS”.

Läs mer
Fasaden på Wakeup Aarhus

Arp-Hansen Hotel Groups första hotell utanför Köpenhamn

År 2009 invigde Arp-Hansen Hotel Group sitt första Wakeup Copenhagen alldeles intill Tivoli Hotel & Congress Center vid Köpenhamns hamn. Detta har blivit ett mycket populärt och välbesökt hotell.

Läs mer

Nytt Wakeup-hotell på Bernstorffsgade bokningsbart

Ännu ett Wakeup-hotell slår upp portarna och erbjuder 585 hotellrum på en av Köpenhamns bästa adresser, alldeles vid Köpenhamns hamn.

Läs mer
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Årets bästa energiutnyttjande 2016

Wakeup Copenhagen, Borgergade, får diplom för ”Årets bästa energiutnyttjande 2016” av HOFOR.

Läs mer

Arp-Hansen Hotel Group öppnar nytt Wakeup-hotell i Köpenhamn 2019

Arp-Hansen Hotel Group har köpt fastigheten på hörnet av Bernstorffsgade och Kalvebod Brygge i syfte att uppföra ett nytt Wakeup-hotell med 585 rum.

Läs mer
Har du frågor om något av vårt innehåll på sidan får du gärna kontakta oss på marketing@arp-hansen.dk.