Priset


Hos Wakeup Copenhagen erbjuder vi smarta lågprishotell som erbjuder dig ett billigt och läckert boende i Köpenhamn och Aarhus. Våra hotell kan nämligen mäta sig med en tre- till fyrstjärnig hotellupplevelse för ett tvåstjärnigt pris.

Hos Wakeup Copenhagen kan du påverka priset på din hotellvistelse i form av olika valmöjligheter när det gäller rumsstorlek, utsikt från hotellrummet och din grad av flexibilitet när det gäller din bokning.

Wakeup Standard

Ett bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Wakeup Sky

Ett riktigt bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Wakeup Heaven

Ett riktigt bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm stort och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Wakeup Large

Ett riktigt bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Wakeup Family

Består av 2 Wakeup Standard-rum med anslutande dörr.

Lågpriskalender

Är du ute efter en så billig hotellvistelse som möjligt på Wakeup Copenhagen, så testa vår lågpriskalender som hjälper dig att hitta vårt lägsta onlinepris.
mån tis ons tor fre lör sön

Frukost

Alla våra Wakeup-hotell i Köpenhamn och Aarhus erbjuder frukost till en låg kostnad. Njut av en sund och varierad frukostbuffé i en lugn och vacker miljö för endast  /person.

Gruppbokning

Är ni en större grupp som behöver göra en gruppbokning går detta enkelt att göra med vårt gruppbokningsformulär online eller genom att ringa till önskat hotell.


Företagsavtal

Vi erbjuder även företagsavtal till dig som är affärsresenär och reser mycket i jobbet. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer info.