Vintersemester i Köpenhamn


Blir årets vintersemester i Köpenhamn?

Staden som myllrar av liv och nya upplevelser. Här får du tips om vad du och familjen kan hitta på under vintersemestern. Med utgångspunkt i Wakeup Copenhagens hotell kan ni enkelt ta er till och från de många dagsturer och aktiviteter som er vintersemester i Köpenhamn bjuder på. Komfort, service och billiga priser är självklarheter, och ni väljer själv om ni vill bo på hotellet på Borgergade nära Kongens Nytorv eller på hotellet på Carsten Niebuhrs Gade mellan city och Vesterbro.

Hotellen är perfekta för en storstadssemester, där det centrala läget och lättillgängligheten spelar in. 
Om du reser med tåg, flyg eller bil kan du komma ända fram till dörren – enkelt och bekvämt.

Övernatta på Wakeup Copenhagen under vintersemestern!


Förslag på vad ni kan göra under er vintersemester i Köpenhamn:


Planera veckan tillsammans och få ut så mycket som möjligt av er vintersemester i Köpenhamn.

Det finns ett hav av roliga, barnvänliga arrangemang i Köpenhamn. Det är bara att välja dem som passar bäst för er familj och era förväntningar på vintersemestern. Här kan vi bland annat rekommendera årets Vinterjazz Festival för både barn och vuxna. Du kan dessutom avsluta en av veckans dagar med en gourmetupplevelse på en av de restauranger som är med i årets Copenhagen Dining Week.

Under vintersemestern 2016 var det ett arrangemang i Köpenhamn som var extra populärt. En konsert i Forum, där BBC-serien "Planet Earth" intog salen med klassisk musik och elefanter. Peter Mygind var värd för denna kväll, där den berömda naturdokumentärserien visades och ackompanjerades av en symfoniorkester på 80 personer. 

Vi hoppas att du kan använda våra idéer till att planera en vintersemester fylld av upplevelser.


Vintersemester i Köpenhamn – med hotellvistelse

Under vintersemestern ska vi njuta av att kunna göra precis vad vi vill. De bästa ramarna för det är ett bra, modernt hotell som ligger centralt i Köpenhamn. Våra Wakeup Copenhagen-hotell är 3- till 4-stjärniga vad gäller bl.a. komfort och placering, men 2-stjärniga vad gäller priset. Det har du som tur är nytta av.

Upplev en hel massa nya saker i Köpenhamn och bo på ett smart hotell som är miljöcertifierat av Green Key. 
Om du bokar online sparar du   i expeditionsavgift. 

Låt hotellet vara din bas medan du går på upptäcktsfärd på Köpenhamns gator.