Billigt hotell i Aarhus

Photo by: Robin Skjoldborg | Source: VisitAarhus

Bo på ett billigt hotell i Aarhus

För de flesta som ska boka en övernattning på hotell i Aarhus är det tre viktiga kriterier som påverkar beslutet att klicka på Boka. 

  1. Läge
  2. Standard
  3. Pris

På Wakeup-hotellet i Aarhus är dessa tre kriterier optimerade. Hotellet ligger centralt beläget i Aarhus, mitt på livliga M.P. Bruuns Gade strax intill shoppingcentret Bruun’s Galleri – endast några minuters promenad från hippa Jægergårdsgade. Precis som de andra Wakeup Copenhagen-hotellen är detta hotell vackert formgivet med rena linjer som går igen på hela hotellet. Du får tillgång till de bekvämaste hotellrummen i Aarhus med läcker design.

När det gäller priset passar det alla plånböcker, eftersom rummen endast kostar   per natt. Wakeup Aarhus är därför det självklara valet om du söker en billig övernattning i Aarhus

Du bestämmer själv priset

På Wakeup i Aarhus gör vi allt vi kan för att ge dig bästa möjliga upplevelse, även om du bor billigt på hotell i vår fina stad. Vi är nämligen övertygade om att bara för att priset är bra behöver man inte kompromissa med standarden. För att göra det hela ännu bättre kan du själv påverka priset på din vistelse! Med vårt Economy- eller Flexibel-alternativ får du garanterat en billig hotellvistelse i Aarhus. Du har tre alternativ vid bokningen av hotell i Aarhus:

Alternativ:

Billig eller flexibel bokning
Utsikt från hotellrummet
Extra plats på hotellrummet


Det innebär att priset för din vistelse i Aarhus till viss del beror på vilket rum du väljer. Du kan välja Economy (den billigaste bokningen som ska betalas i förskott och inte kan ändras eller avbokas) eller Flexibel (bokningen ändras eller avbokas ända fram till kl. 12.00 på ankomstdagen). Läs mer om priset här.
På så sätt får du lätt ett billigt hotell i Aarhus, UTAN att kompromissa med vare sig komfort, läge eller kvalitet.

Sätt ihop din vistelse som du vill ha den:

Billigt eller flexibelt

Välj ECONOMY om du vill boka så billigt som möjligt, eller FLEXIBEL om du vill kunna ändra din bokning.

Få extra utrymme

Välj WAKEUP LARGE som är våra största rum på 15 kvm eller WAKEUP FAMILY, två rum med anslutande dörrar.

Utsikt från rummet

Välj mellan WAKEUP STANDARD på de nedersta våningarna, SKY på mellanvåningarna och HEAVEN på de översta våningarna.