Nya och moderna budgethotell i Köpenhamn


Nya hotell i centrala Köpenhamn

Wakeup Copenhagen i Köpenhamns centrum är Arp-Hansen Hotel Groups nya lågprishotell och bjuder på en elegant, modern och minimalistisk design. Samtidigt som inredningen, servicen och bekvämligheterna utan problem kan mäta sig med vad de flesta 3–4-stjärniga hotell i Köpenhamn erbjuder, kostar Wakeup Copenhagen inte mer än ett 2-stjärnigt hotell.

1.593 Rum i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn har totalt 1.593 rum – alla med platt-tv, skrivbord, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Alla hotell har fina frukostrestauranger där en härlig frukostbuffé serveras varje morgon.

Om du letar efter övernattning i centrala Köpenhamn är Wakeup Copenhagen rätt val. Moderna hotell mitt i hjärtat av Köpenhamn – och dessutom till ett bra pris. Wakeup Copenhagen-hotellen ligger mitt i centrum, där du kan koppla av på rummet och ändå ha allt som Köpenhamn erbjuder runt hörnet.

Barnvänligt hotell mitt i Köpenhamn

Om du ska ta med dig familjen på besök i Köpenhamn kan Wakeup Copenhagen-hotellen se till att du får en fantastisk upplevelse. Alla rummen har plattskärm och gratis Wi-Fi, och om ni är många som ska få plats så har vi större familjerum. Lågprishotellen ligger nära centrum i Köpenhamn, strax intill kollektivtrafiken vilket gör det enkelt att ta sig fram och tillbaka. Wakeup Copenhagen är ett familjevänligt hotell med låga priser.

Hotell i centrala Köpenhamn – med frukost

Vi finns inte bara mitt i Köpenhamn, utan har också en fantastisk frukostbuffé. Om du vill att allt ska vara så enkelt som möjligt innan du ger dig ut på upptäcktsfärd i staden kan du boka ett rum inkl. frukost.


Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

På Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade har du både stad och natursköna omgivningar nära till hands. Hotellet är centralt beläget vid Kalvebod Brygge med gångavstånd till centralstationen så att du lätt kan ta dig fram och tillbaka till hotellet. Du får även en vacker utsikt över vattnet som du även kan njuta av om du går längs hamnpromenaden. Strøget, Rådhuspladsen och Fisketorvet finns på bekvämt gångavstånd.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger mitt i centrum av Köpenhamn. Stadens främsta sevärdheter och mängder med möjligheter ligger alldeles utanför dörren och närmare stadens centrum kan du knappast komma. Tunnelbanan avgår från Kongens Nytorv, och du kan också hyra cyklar eller helt enkelt promenera till allt som staden erbjuder. 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Om du vill bo centralt i Köpenhamn är Wakeup Copenhagen det rätta valet. Hotellet vid Carsten Niebuhrs Gade ligger i ett vackert kvarter med utsikt över Köpenhamns hamn och med shoppingmöjligheter på Fisketorvet. Tivoli ligger runt hörnet, och det gör även Rådhusplatsen, Strøget och Centralstationen. Du kan också besöka det hippa Vesterbro som är en spännande stadsdel. Här finns mängder med bra restauranger, utställningar, caféer och nattklubbar som är värda att besöka.

Våra hotell i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

M.P. Bruuns Gade 27, 8000 Aarhus C

Läs mer