Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt och smart hotell i hamnen i hjärtat av Köpenhamn – på gångavstånd från Tivoli, Köpenhamns Centralstation och det populära hamnbadet på Islands Brygge

Oavsett om du reser på egen hand, med sällskap eller med familjen är Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade ett bra val för dig som vill bo billigt och centralt i Köpenhamn. Hotellet har 510 nya hotellrum som alla är utrustade med tv, skrivbord, luftkonditionering och gratis wifi.

Modernt budgethotell i Köpenhamns centrum med läcker design och centralt läge

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade ligger på Kalvebod Brygge i Köpenhamns centrum på promenadavstånd från Tivoli, Rådhusplatsen, Strøget, hamnbadet på Islands Brygge och 700 meter från Köpenhamns centralstation.

Hotellet har ritats av den erkände danske arkitekten Kim Utzon och har en vacker minimalistisk design av hög kvalitet. Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade kan mäta sig med många av Köpenhamns tre- och fyrstjärniga hotell, men prismässigt ligger det på en tvåstjärnig nivå.

Student utan bostad i Köpenhamn?

Erbjudandet till studenter som saknar bostad: Bo på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade i 31 dagar för endast 4 500 DKK för en person eller 6 000 DKK för två personer. Wi-Fi, städning, byte av sängkläder/handdukar varje vecka. Och så eget badrum förstås!

Läs mer här

Frukost på Wakeup Copenhagen

Vi vill ge dig mervärde när du äter frukost hos oss.

Läs mer

Elegant frukostrestaurang med Elite-smiley i Köpenhamn

På Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade är vi stolta över att ha tilldelats en Elite-smiley av livsmedelsstyrelsen i Köpenhamn. Vi sätter en ära i att fokusera på kvalitet och renlighet, inte bara i vår frukostrestaurang utan även på hela hotellet. Frukosten är dagens viktigaste måltid, och varje morgon finns vår glada och tillmötesgående personal på plats för att ge dig den bästa starten på dagen.

Ta plats i vår arkitektritade frukostrestaurang och njut av ditt fairtrade-kaffe i en ljus och grön miljö. Vår frukostrestaurang har utsikt över de gröna stråk och torg som omger hotellet på Kalvebod Brygge, så att du får möjlighet att samla tankarna i lugn och ro. Det är skönt och viktigt att få en bra start på morgonen inför en hektisk dag som turist eller på jobbet. Det får du hos oss på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade.

Den stilrena skandinaviska designen, den behagliga belysningen och den effektiva inredningen fulländar helhetsupplevelsen, så att du kan njuta av din frukost i lugn och ro.

Lobby

Personal, Reception

Trendig lobby med reception som är bemannad dygnet runt

På Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade hittar du en modern lobby med dygnet runt-bemannad reception. Här finns det alltid något litet att äta och dricka. Vi erbjuder ett urval av kaffe, snacks, öl, vin och läsk – dygnet runt. I receptionen kan du välja vad du känner för och avnjuta det i lobbyn, ta med dig det till rummet eller ut på stan. Vill du slippa eventuell väntetid i receptionen kan du utnyttja vår incheckningsautomat. Gå direkt till incheckningsautomaten och få snabbt tillträde till ditt rum. Vid utcheckning behöver du bara lämna nyckelkortet i lådan vid vår utcheckningsstation så är du snabbt redo att ge dig av.

Incheckning och utcheckning

Bagage, Nyckelkort, App, Incheckning, Utcheckning

Incheckning: Du får tillgång till ditt rum från kl. 15.00. Om gästerna kommer före kl. 15.00 kan förvaring av bagaget ordnas mot en avgift. Läs mer under Vanliga frågor.  Ibland kan incheckning före kl. 15.00 ordnas mot en avgift. För mer information – kontakta hotellet före det planerade ankomstdatumet.  Var vänlig kontakta receptionen om du vill checka in senare än klockan 02.00 på natten. 

 • Checka in med din smartphone. Ladda ner Wakeup Copenhagen-appen och lås upp både hissen och dörren till ditt rum med din smartphone: App Store eller Google Play.
 • På Wakeup-hotellen i Köpenhamn kan du hoppa över kön genom att använda en av våra incheckningsskärmar i lobbyn.

Utcheckning: Du måste checka ut senast kl. 11.00. Expressautomaterna gör det enklare för dig: På Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn och Aarhus kan du använda expressutcheckning. Så slipper du eventuell väntetid i receptionen. Allt du behöver göra är att lämna nyckelkortet i utcheckningsstationen så kommer du snabbt vidare. Om du har några frågor eller behöver hjälp finns självklart vår personal på plats för att hjälpa dig.

Business Center

Datorer, Wi-Fi

I lobbyn hittar du vårt business center, där du kostnadsfritt kan jobba och skicka e-post på de stationära datorerna. Observera att det vid hög beläggning kan finnas en tidsgräns på 30 minuter i vårt business center. Om du har med dig egen dator, surfplatta eller smartphone erbjuder Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade gratis Wi-Fi på hela hotellet. Koden till vårt Wi-Fi får du i receptionen.

Parkering

Parkeringsmöjligheter

Parkeringshus med videoövervakning

På Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade har vi i samarbete med Tivoli Hotel & Congress Center ett parkeringshus med videoövervakning för våra hotellgäster.

Parkeringshuset ligger mellan de båda hotellen, och det finns en ingång till Wakeup Copenhagen via källaren.

När du kör in i parkeringshuset, registreras bilens registreringsnummer automatiskt av en kamera. Vid avresa betalar du för parkeringen vid en av de betalningsautomater som finns i parkeringshuset. Ange bara bilens registreringsnummer och betala beloppet. Därefter kan du fritt köra ut ur parkeringshuset.

Om du nyttjar parkeringshuset ofta kan du låta systemet spara din betalningsinformation och koppla denna till ditt registreringsnummer. På så sätt kan du komma och åka som du behagar och systemet kommer automatiskt sköta betalningen utan att du behöver göra något mer.

Betalning för parkering

Betalning för parkering kan göras via:

 • automater i parkeringshuset.
 • onepark.dk inom 48 timmar när du har kört ut ur parkeringshuset.
 • receptionerna på Tivoli Hotel & Congress Center och Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade.
 • Om du inte betalar via något av ovanstående alternativ skickar vi en faktura inkl. expeditionsavgift.
Priser 2020    Plan A    Plan B+C   
Timtaxa             
Dock max per 24 timmar             

Öppettider för frukost

Frukostbuffé

Frukostbuffén på Wakeup Copenhagen serveras:

 • Måndag till fredag från kl. 06.30–10.00
 • Lördag, söndag och danska helgdagar från kl. 07.00–10.30

Tre faktorer avgör priset för din hotellvistelse

Du har flera valmöjligheter när du bokar ett rum på Wakeup Copenhagen i Köpenhamn eller Aarhus. Du kan påverka priset på din hotellvistelse eftersom vi ger dig möjlighet att välja mellan:

Billig eller flexibel bokning

Välj ECONOMY om du vill boka så billigt som möjligt, eller FLEXIBELT om du vill ha möjlighet att ändra din bokning.

Rum med utsikt

Våra rum med utsikt kallas WAKEUP SKY och WAKEUP HEAVEN. De kostar lite mer men utsikten är klart värd det.

Extra plats på rummet

Välj WAKEUP LARGE som är våra största rum på 15 m2 eller WAKEUP FAMILY, två rum med anslutande dörrar.

Här hittar du Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det populära hamnbadet på Islands Brygge.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Bekvämligheter på hotellet:

 • Ny och trendig design
 • Centralt läge
 • Miljöcertifiering av Green Key
 • Automat för in- och utcheckning
 • Expressincheckning
 • Dygnet runt-bemannad reception
 • Gratis Wi-Fi
 • Business Center
 • Tillgång till allergivänliga rum
 • Frukostrestaurang
 • Tv med brett kanalutbud
 • Lobby med försäljning av drycker, smörgåsar och snacks
 • Goda parkeringsmöjligheter
 • Cykeluthyrning 
 • Strykrum
 • Luftkonditionering
 • Bagageförvaring
 • 510 rum
 • 2-stjärnigt

Gå på en virtuell rundtur i hotellet

Reception

Lobby, butik m.m.

Wakeup Sky

Rum

Wakeup Heaven

Rum

Wakeup Large

Rum

Wakeup Family

Rum

Lågpriskalender för Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Loading…
mån tis ons tor fre lör sön