Parkering vid Wakeup Copenhagen

| Photo by: jacoblund | Source: iStock

Parkeringsmöjligheter när du bor på Wakeup-hotellen

Oavsett vilket av Wakeup-hotellen du bor på i Köpenhamn eller Aarhus har vi goda parkeringsmöjligheter för din bil.

Du kan därför tryggt parkera din bil när du övernattar hos oss. Nedan kan du se de olika parkeringsförhållandena för varje hotell. 

Parkering vid Wakeup Copenhagen, på Bernstorffsgade

Vi rekommenderar parkering i hotellets parkeringsgarage. Parkeringsbiljetten köps i receptionen och kostar  /dygn (från kl. 12.00 till kl. 12.00 nästa dag). Vi har ett begränsat antal parkeringsplatser som inte går att förboka.

Om vårt parkeringsgarage är fullt, kan du med fördel använda dig av något av de parkeringsalternativ som finns utomhus i hotellets närområde. Här kan du betala med någon av följande parkeringsappar: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller i betalningsautomaterna på Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Viktigt! Frihöjden i garaget är 2,3 meter. Garaget har öppet dygnet runt.

Du kan alltid vända dig till vår reception där personalen mer än gärna ger dig tips och råd om var du kan parkera. Vi ser fram mot att hälsa dig och din bil välkommen!

Parkering vid Wakeup Copenhagen, på Borgergade

Det finns gott om parkeringsmöjligheter vid vårt hotell på Borgergade. Förutom de parkeringsplatser som finns utomhus i närområdet finns här även tre offentliga parkeringshus på Borgergade 13, Landgreven 10 och Adelgade 11–13. Parkeringshusen ligger intill hotellet och alla tre administreras av APCOA. Betalning sker direkt i parkeringsgaraget och när detta skrivs är priset   per påbörjad timme och   per dygn.

Som gäst på Wakeup Copenhagen Borgergade kan du köpa en särskild dygnsbiljett som är giltig i 24 timmar efter det att du har kört in i parkeringsgaraget. 

Priset är   per dygn (kreditkortsavgift ej inräknat).

Parkering kan köpas till i hotellets lobby.

Wakeup Copenhagen Borgergade reserverar sig för ändringar av priserna som administreras av APCOA samt för slutsålda dygnsbiljetter.

Viktigt! Frihöjden i garaget är 1,90 meter. Garaget har öppet dygnet runt.

Du kan alltid vända dig till vår reception där personalen mer än gärna ger dig tips och råd om var du kan parkera. Vi ser fram mot att hälsa dig och din bil välkommen!

Parkering vid Wakeup Copenhagen, på Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade erbjuder parkering i Apcoa parkeringshus med infart från Kristian Erslevs Gade. Parkering på plan B har entré direkt till receptionen. 

När du kör in i parkeringshuset registreras bilens registreringsnummer automatiskt av en kamera. Vid avresa betalar du för parkeringen vid en av de betalningsautomater som finns i parkeringshuset. Ange bara bilens registreringsnummer och betala beloppet. Därefter kan du fritt köra ut ur parkeringshuset.

Om du nyttjar parkeringshuset ofta kan du låta systemet spara din betalningsinformation och koppla denna till ditt registreringsnummer. På så sätt kan du komma och åka som du behagar och systemet kommer automatiskt sköta betalningen utan att du behöver göra något mer.

Viktigt! Frihöjden i garaget är 2,00 meter. Garaget har öppet dygnet runt.

Laddning för elbilar: Vi erbjuder 17 laddningsplatser på plan A+B+C i parkeringshuset. För laddning krävs Clever-abonnemang.

Priser:

Plan A + B + C
Timtaxa:     
24 timmar:  

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade hänvisar vi till parkeringen i Bruun’s Galleri som ligger under hotellet. Infart till parkeringsgaraget sker från Værkmestergade 27. Bruun’s Galleri har ett parkeringsgarage i tre plan med infart på det övre planet (P3). Härifrån kör man via ramper till de övriga två planen (P2 och P1). Elektroniska skyltar visar om det finns lediga parkeringsplatser på varje plan. Det är skyltat till Wakeups ingång på samtliga tre plan. Oftast finns det lediga platser på P1 där 5 platser är markerade med Wakeups logga.

Priser: Alla dagar dygnet runt   per påbörjad halvtimme. Parkerar du i 24 timmar är priset max  /dygn vid betalning i Wakeups reception vid avresa. Vid kreditkortsbetalning i anläggningen kostar ett dygn  . Bilens registreringsnummer registreras automatiskt av en kamera vid infarten. Parkering är endast tillåten innanför markeringarna. Parkeringsanläggningen är tv-övervakad, men parkering sker alltid på egen risk. Bruun’s Galleri påtar sig inget ansvar vid olyckor, stöld eller skador på personer, bilar, utrustning eller föremål i bilen.

Viktigt! Frihöjden i garaget är 2,05 meter. Garaget har öppet dygnet runt. Mellan kl. 00.30 och 06.30 går det endast att nå den parkerade bilen till fots via utfarten.