Semester i Köpenhamn


Wakeup Copenhagen


Avnjut en storstadssemester i Köpenhamn på ett av Wakeup Copenhagens nya hotell

Avnjut din semester i Köpenhamn på Wakeup Copenhagens nya hotell. Köpenhamns nya coola hotell är det perfekta valet för en storstadssemester – här är komfort, service och billiga priser en självklarhet. Njut av det centrala läget och lättillgängligheten till hotellet, oberoende av om du kommer med tåg, flyg eller bil.

Wakeup Copenhagen är den perfekta utgångspunkten för din Köpenhamnssemester, om du är sugen på att utnyttja stadens otaliga shoppingmöjligheter. Hotellet på Carsten Niebuhrs Gade ligger på gränsen mellan city och Vesterbro, medan hotellet vid Borgergade ligger alldeles inpå Kongens Nytorv. En storstadssemester i Köpenhamn kan erbjuda fina shoppingmöjligheter. På Strøget hittar du många exklusiva butiker, och på de mindre sidogatorna finns mängder av spännande småbutiker som är väl värda ett besök. Vesterbro har under de senaste åren utvecklats till Köpenhamns Greenwich Village eller Quartier Latin. Små kaféer, mysiga restauranger och små butiker där designers säljer sina egna produkter är bara några få exempel på Vesterbros utbud.

Wakeup Copenhagens hotell ligger som två pärlig alldeles mitt i Köpenhamns centrum. När du lämnar vår lobby är det bara några steg till Danmarks mest populära attraktion – Tivoli. Här finns liv, ljus och glädjefyllda dagar. Och mycket längre behöver man heller inte gå för att nå fler av stadens spännande kulturupplevelser. Bara för att nämna några: Glyptoteket, Dansk Design Center och Nationalmuseet.

Köpenhamn lockar storstadsresenärerna med kultur, shopping, underhållning och nattliv. Allt detta är mycket goda skäl till att välja en semester i Köpenhamn och boka din hotellvistelse på Wakeup Copenhagen. Då är du nämligen helt säker på att fräsch och utvilad kunna ge dig ut på upptäcktsfärd bland de många spännande upplevelserna staden har att erbjuda.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer