Presentkort till Wakeup Copenhagen

Köp ett presentkort

Vill du skämma bort en kompis, käraste eller kollega med en härlig och avkopplande hotellvistelse? Köp i så fall vårt presentkort som kan användas på alla hotell i Arp-Hansen Hotel Group, inklusive Wakeup Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group består av eleganta och personliga hotell som alla ligger på de bästa och mest centrala adresserna i Köpenhamn och Aarhus.

Så använder du ditt presentkort

Du kan använda presentkortet för alla vistelser som kan bokas direkt på www.arp-hansen.se, hotellens egna webbplatser och på www.wakeupcopenhagen.se.

Om du gör en bokning som ska betalas i förväg, anger du presentkortsnumret och PIN-kod (gäller endast om PIN-koden framgår av presentkortet) direkt på webbplatsen.

Om du gör en bokning med gratis avbokning och därmed ska betala på hotellet måste du garantera bokningen med ett giltigt kreditkort och sedan ta med dig presentkortet till hotellet vid ankomst. Personalen drar då betalningen från presentkortet istället för kreditkortet.

Har du köpt ett presentkort på ett valfritt belopp behöver du inte använda hela beloppet på en gång. Du kan även använda presentkortet som delbetalning för din vistelse.