Billig övernattning i Köpenhamn – modernt och billigt hotell i centrum

Photo by: Kim Wyon | Source: Visit Denmark

Billig övernattning i Köpenhamn är synonymt till att bo på ett av Wakeup Copenhagen-hotellen

Tack vare de helt nybyggda toppmoderna Wakeup Copenhagen-hotellen i centrum går det nu att övernatta billigt i Köpenhamn utan att kompromissa med kvaliteten. Nu har du nämligen möjlighet att bo just precis där allt händer i Köpenhamn utan att för den skull utsätta kreditkortet för en fullständig härdsmälta.

Hos Wakeup Copenhagen kan du få en billig övernattning i Köpenhamn alldeles inpå storstadspulsen samtidigt som du ändå får en härlig nattro. Checka in på Wakeup Copenhagen – Köpenhamns nya kvalitetshotell med priser som får dig att hoppa högt. Med ett rum på Wakeup Copenhagen befinner du dig på gångavstånd från Köpenhamns viktigaste attraktioner, museer och shoppingmöjligheter. Vill du bo mer centralt måste du endera ha ett guldkreditkort eller slå upp tältet på Rådhuspladsen.

Ett billigt hotell i Köpenhamn betyder inte detsamma som en trist övernattning. Det är Wakeup Copenhagen-hotellen ett bevis för. Våra lägen i lugn miljö men ändå nära inpå en av Köpenhamns viktigaste infartsleder garanterar att du kommer fram på rekordtid. Kommer du med tåg behöver du bara sätta kurs på centralstationen eller Kongens Nytorv så är du nästan framme. Nära inpå bägge hotellen finns Tivoli, och är du mer kulturellt inriktad finns flera av stadens mest spännande museer på gångavstånd från hotellen.

Letar du billig övernattning i Köpenhamn kan Wakeup Copenhagen erbjuda en helt ny typ av hotell i Köpenhamn där hög kvalitet, vacker design samt komfort och service i toppklass kombineras med något så osannolikt som låga priser. Alla rum har självklart trådlöst internet att använda utan kostnad, nya platt-TV med stort kanalutbud och naturligtvis ett härligt badrum – det nämner vi enbart eftersom priserna möjligen kan få dig att tro att vi skurit ned alla bekvämligheter till ett minimum. Det har vi också – men bara på det som inte märks – och utan att kompromissa med vår goda service och höga kvalitet.

Wakeup Copenhagen-hotellen har ritats av en av Danmarks mest kända arkitekter, Kim Utzon, som har skapat två unika lågprishotellsom kombinerar de bästa hantverksmässiga traditionerna med en modern look. Hotellen har tillsammans över 800 rum i olika prisklasser, var sin fantastisk frukostrestaurang, ett business center och en mängd tilltalande bekvämligheter.

Fantastiskt läge

Var ska man bo när resan går till Skandinaviens populära metropol Köpenhamn?

Med ett rum på Wakeup Copenhagen befinner du dig på gångavstånd från Köpenhamns viktigaste sevärdheter, museer och shoppingmöjligheter.

Shoppa loss på Strøget eller i något av Köpenhamns alla populära köpcentra och varuhus som Illum, Magasin du Nord eller Field’s. Det finns gott om möjligheter till fantastiska shoppingupplevelser

Nu har du möjlighet att övernatta centralt där allt händer, oavsett vilket av våra hotell du väljer. Alla våra hotell ligger på några av Köpenhamns bästa och mest centrala adresser. 

Inte långt från hotellen ligger Tivoli, och är du kulturellt intresserad finns flera av stadens mest spännande museer som Thorvaldsen, Nationalmuseet, Glyptoteket på promenadavstånd från hotellet.

Läs ännu mer om saker du kan uppleva i Köpenhamn här.

Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade

Hotellet ligger på hörnet av Bernstorffsgade och Kalvebod Brygge – precis vid hamnen. Nära Tivoli. Njut av en unik frukostupplevelse med panoramautsikt över Köpenhamn från tionde våningen.

Wakeup Copenhagen på Borgergade

Hotellet, som ligger nära Kongens Nytorv, Nyhavn och Amalienborg, har en arkitektritad frukostrestaurang i en ljus och grön miljö. Restaurangen ligger i en ljus inglasad atriumgård i en lugn och grön miljö.

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade

Alldeles vid Kalvebod Brygge i Köpenhamns centrum på promenadavstånd från Tivoli, Rådhusplatsen, Strøget, hamnbadet på Islands Brygge och 700 meter från Köpenhamns centralstation. Centralt och bra läge med mycket goda parkeringsmöjligheter. 

Ja, Wi-Fi är gratis

Alla rum har självklart trådlöst internet som kan användas utan kostnad, ny tv med stort kanalutbud och naturligtvis ett härligt badrum – det nämner vi enbart eftersom priserna möjligen kan få dig att tro att vi skurit ned alla bekvämligheter till ett minimum. Det har vi också – men bara på det som inte märks – och utan att kompromissa med vår goda service och höga kvalitet. Alla Wakeup-hotell har en mängd attraktiva bekvämligheter.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen

 • Gratis Wi-Fi
 • Ny och trendig design
 • Centralt läge
 • Dygnet runt-bemannad reception
 • Business Center
 • Tillgång till allergivänliga rum
 • Frukostrestaurang
 • Tv med brett kanalutbud
 • Lobby med försäljning av drycker och snacks
 • Goda parkeringsmöjligheter
 • Cykeluthyrning
 • Luftkonditionering
 • Och mycket mer …

Varför välja Wakeup Copenhagen?

Kan man verkligen ha budgetsemester i Köpenhamn? Ja! Här kan du faktiskt bo superbilligt utan att kompromissa med vare sig komfort eller läge. Våra hotell är perfekta för dig som gärna vill bo centralt, sova bekvämt och äta gott, och inte minst få en billig övernattning i Köpenhamns populära stadsdelar. Du får hög kvalitet, snygg design, enastående komfort och utmärkt service. 

Bo billigt i Köpenhamn

Är du på jakt efter ett billigt och centralt hotell i Köpenhamn är Wakeup-hotellen ett bra val. Det har nu blivit möjligt att övernatta billigt utan att kompromissa med kvaliteten. Våra hotell ligger i lugna omgivningar men samtidigt nära en av Köpenhamns viktigaste infartsleder, vilket garanterar att du kommer fram på rekordtid. Kommer du med tåg behöver du bara sätta kurs på centralstationen (Hovedbanegården) eller Kongens Nytorv så är du så gott som framme.

Läs mer om området här!

Gå runt till alla sevärdheter

Alla Wakeup Copenhagen-hotell ligger väldigt centralt och på gångavstånd till goda shoppingmöjligheter. Här är du nära Nyhavn, Strøget, Amalienborg, hamnbussen och Den Lille Havfrue. Alla hotell har cykeluthyrning vilket gör att du kan se dubbelt så mycket på halva tiden.

Köpenhamn har mängder av gratis upplevelser att bjuda på. Det går utmärkt att njuta av Köpenhamn utan att det kostar skjortan. Ta en stadskarta från receptionen och fråga personalen. De kan allt om de bästa platserna att besöka.

Få inspiration till vad du kan upppleva i vår guide över de fem bästa upplevelserna i Köpenhamn här!

Sätt ihop din vistelse som du vill ha den:

Billigt eller flexibelt

Välj ECONOMY om du vill boka så billigt som möjligt, eller FLEXIBELT om du vill ha möjlighet att ändra din bokning.

Få extra utrymme

Välj WAKEUP LARGE som är våra största rum på 15 m² eller WAKEUP FAMILY, två rum med anslutande dörrar.

Utsikt från rummet

Välj mellan WAKEUP STANDARD på de nedersta våningarna, SKY på mellanvåningarna och HEAVEN på de översta våningarna.

Hotell till vandrarhemspriser – lyx till lågpris

Det kan vara svårt att tro på att man får så mycket kvalitet till ett sådant bra pris när man övernattar på Wakeup Copenhagen – men så är det faktiskt. 

Läs ännu mer om våra förmånliga hotellpriser här!

Härligt billig hotellvistelse på Wakeup Copenhagen

Det behöver inte kosta en förmögenhet att få en hotellvistelse med enastående kvalitet

Läs mer om den kvalitetsvistelse som Wakeup bjuder på!

Frukost på Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade

2-stjärnigt Garni Superior-hotell i Köpenhamn

Hotellen har en elegant, smart och minimalistisk design. Inredningen, servicen och bekvämligheterna är i samma klass som många 3–4-stjärniga hotell, men prismässigt ligger de på 2-stjärnig nivå!

Läs mer här!

Vi gör det enkelt att parkera bilen

Parkering på Wakeup Copenhagen-hotellen är inget problem. Antingen har hotellet ett parkeringsgarage eller så finns det ett parkeringshus och parkeringsmöjligheter utomhus nära till hands.

Läs mer om parkering på Wakeup Copenhagen

Få mer information om Wakeup Copenhagen-hotellen

Var kan man bo billigt i Köpenhamn?


Det behöver inte kosta skjortan att övernatta på några av Köpenhamns mest centrala lägen. När du övernattar på Wakeup Copenhagen-hotellen får du ett kvalitetsrum i centrala Köpenhamn Med priser från 400 DKK kan alla unna sig en hotellnatt.

Var hittar jag ett hotell i Köpenhamns centrum?

 

Wakeup Copenhagen har tre centralt belägna hotell i Köpenhamn: Wakeup Borgergade, Wakeup Carsten Niebuhrs Gade och Wakeup Bernstorffsgade. Alla hotell ligger i Köpenhamns mest centrala delar. Läs mer om våra hotell här

Vad kostar ett hotellrum i Köpenhamn? 

 

På Wakeup Copenhagen kan du få ett hotellrum från endast 400 DKK per natt. Även om det är billigt får du toppmoderna bekvämligheter, bra läge och allt man kan förvänta sig av ett modernt hotell. 

Var kan man få en billig övernattning med frukost?

 

På Wakeup Copenhagen får du en superbillig övernattning i centrala Köpenhamn med en läcker och modern frukostrestaurang som erbjuder allt du kan önska av en frukost. Läs mer om frukost här.

Var hittar jag ett hotell med parkering? 

 

Om du letar efter ett hotell med bra parkeringsmöjligheter är Wakeup Copenhagen ett perfekt val. Parkering på Wakeup Copenhagen-hotellen är nämligen inget problem. Antingen har hotellet ett parkeringsgarage, alternativt finns det ett parkeringshus och parkeringsmöjligheter utomhus nära till hands. Få mer information om parkering här