Hotell i Köpenhamn – checka in i en komfortabel och lugn miljö


Wakeup Copenhagen-hotellen är i klass med de flesta av Köpenhamns 3- och 4-stjärniga hotell.

Wakeup Copenhagen är din nya favorit i hjärtat av Köpenhamn. Formgivet av trendsättare och avsett för alla. Hotellen ligger i lugn miljö, har stadens bästa parkeringsmöjligheter, och erbjuder alla bekvämligheter till lågpris. Ta en titt på våra fantastiska erbjudanden och checka in när du har lust. Med vårt nydanande självbetjäningskoncept är du bara ett klick på en datorskärms avstånd från den bästa hotellupplevelse som tänkas kan.

Hotell i Köpenhamn med särpräglad design

Hotellen i Köpenhamn symboliserar tack vare de rena linjerna och den särpräglade arkitekturen precis de värden vi själva sätter främst. Nämligen service, design, komfort och låga priser. Med ett rum på ett av Wakeup Copenhagen-hotellen befinner du dig på gångavstånd från alla de viktigaste sevärdheterna i Köpenhamn. Tivoli ligger alldeles om hörnet från hotellet på Carsten Niebuhrs Gade, ävenså Glyptotekets samlingar med modern konst och arkeologiska underverk från Grekland och Egypten. Är du sugen på en shoppingtur på Strøget, krävs bara minuter för att gå från tanke till handling.

Det är inte särskilt svårt att välja när du vill övernatta på hotell i Köpenhamn. Wakeup Copenhagen-hotellen är som gjorda för att ge dig en hotellupplevelse utöver det vanliga. Oberoende av om du besöker Köpenhamn i affärer eller för nöjes skull har vi ett rum redo för dig, till priser du vanligen bara hittar i drömmarnas värld. Alla hotellrum har luftkonditionering, gratis trådlöst internet, platt-TV och mycket mer. På Wakeup Copenhagen erbjuder vi fyrstjärnig service och komfort till tvåstjärniga priser.

Hotell i Kph i lugn miljö

Våra hotell i Köpenhamn ligger i lugn miljö, och hotellet vid Carsten Niebuhrs Gade ligger dessutom nära inpå en av Köpenhamns viktigaste infartsleder. Dessutom ligger båda Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn så nära tåg, S-tåg, tunnelbana och bussar att du aldrig får problem att hitta exakt den transport som passar dig.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer

Wakeup Copenhagen-hotellen ingår i Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen Hotel Group består av privatägda och centralt belägna hotell: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel och Wakeup Copenhagen-hotellen samt Köpenhamns nya lyxvandrarhem Steel House Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group står för ca 22 procent av hotellkapaciteten i Köpenhamn och har dessutom fler än 100 mötes- och konferenslokaler.