Hotell i Köpenhamn – checka in i en komfortabel och lugn miljö

Bo på ett härligt hotell i Köpenhamn – centralt och med alla moderna faciliteter

Wakeup Copenhagen är din nya favorit i hjärtat av Köpenhamn. Formgivet av trendsättare och avsett för alla. Hotellen ligger i lugn miljö, har stadens bästa parkeringsmöjligheter och erbjuder alla bekvämligheter till lågpris. Ta en titt på våra fantastiska erbjudanden och checka in när du har lust. Med vårt nyskapande självbetjäningskoncept är du bara ett klick från bästa tänkbara hotellupplevelse i Köpenhamn. Wakeup Copenhagen är hotellösningen som är lätt att både boka och hitta. Budgethotell som överraskar med hög kvalitet och minimalistiskt vacker design.

Hotell i Köpenhamn med särpräglad design

Hotellen i Köpenhamn symboliserar tack vare de rena linjerna och den särpräglade arkitekturen precis de värden vi själva sätter främst. Nämligen service, design, komfort och låga priser. Med ett rum på ett av Wakeup Copenhagen-hotellen befinner du dig på gångavstånd från alla de viktigaste sevärdheterna i Köpenhamn. Tivoli ligger alldeles om hörnet från hotellet på Carsten Niebuhrs Gade, ävenså Glyptotekets samlingar med modern konst och arkeologiska underverk från Grekland och Egypten. Vill du gå en shoppingrunda på Strøget är det bara några minuter från tanke till handling.

På Wakeup Copenhagen-hotellet på Bernstorffsgade kan du avnjuta frukosten i den fantastiska frukostrestaurangen på tionde våningen med panoramautsikt över hamnen. Samtidigt är du bara tio minuters promenad från Tivolis huvudentré. Runt hörnet från Kongens Nytorv ligger Wakeup-hotellet på Borgergade. Centralt med bara några minuters promenad från Nyhavn, Det Kongelige Teater och Strøget. Den ljusa inglasade atriumgården med en rofylld och grön miljö gör frukosten till en helt unik upplevelse och får dig att glömma bort att du befinner dig mitt i en hektisk huvudstad.

Valet är inte längre så svårt när du ska ordna med övernattning i Köpenhamn. Wakeup Copenhagen-hotellen är som gjorda för att ge dig en hotellupplevelse utöver det vanliga. Oberoende av om du besöker Köpenhamn i affärer eller för nöjes skull har vi ett rum redo för dig, till priser du vanligen bara hittar i drömmarnas värld. Alla hotellrum har luftkonditionering, gratis Wi-Fi, tv och mycket mer. På Wakeup Copenhagen erbjuder vi fyrstjärnig service och komfort till tvåstjärniga priser.

Bo på hotell i Köpenhamn i lugn miljö

Våra hotell i Köpenhamn ligger i lugn miljö, och hotellen på Carsten Niebuhrs Gade respektive på Bernstorffsagde ligger dessutom nära en av Köpenhamns infartsleder. Dessutom ligger alla Wakeup Copenhagens hotell i Köpenhamn så nära tåg, S-tåg, tunnelbana och bussar att du alltid smidigt kan hitta exakt den transport som passar dig. Hotellen erbjuder dig en lugn natt i en kvalitetssäng. Familjen kan bo i två sammanhängande rum, så att det finns plats för både stora och små. Oavsett om du ska på minisemester med familjen eller på affärsresa kan Wakeup Copenhagens hotell erbjuda dig allt du behöver.

Gemensamt för alla Wakeup-hotell

 • Gratis Wi-Fi
 • Ny och trendig design
 • Centralt läge
 • Dygnet runt-bemannad reception
 • Business Center
 • Tillgång till allergivänliga rum
 • Frukostrestaurang
 • Tv med brett kanalutbud
 • Lobby med försäljning av drycker och snacks
 • Goda parkeringsmöjligheter
 • Cykeluthyrning
 • Luftkonditionering
 • Och mycket annat …

Du bestämmer själv priset

Wakeup Copenhagens hotell ger dig möjlighet att själv bestämma hur mycket du vill betala för din hotellvistelse. Ett rum högt upp med fantastisk utsikt kostar lite mer. Det är WAKEUP SKY och WAKEUP HEAVEN. Ett större rum med plats för en extrabädd heter WAKEUP LARGE. Familjerummen heter WAKEUP FAMILY och består av två likadana rum med anslutande dörrar.

Sätt ihop din vistelse som du vill ha den:

Billigt eller flexibelt

Välj ECONOMY om du vill boka så billigt som möjligt, eller FLEXIBEL om du vill kunna ändra din bokning.

Få extra utrymme

Välj WAKEUP LARGE som är våra största rum på 15 kvm eller WAKEUP FAMILY, två rum med anslutande dörrar.

Utsikt från rummet

Välj mellan WAKEUP STANDARD på de nedersta våningarna, SKY på mellanvåningarna och HEAVEN på de översta våningarna.

Bo på gångavstånd till vatten och shopping

Läget betyder allt när du semestrar i Köpenhamn. Bor du på något av Wakeup-hotellen befinner du dig på promenad- eller cykelavstånd till Köpenhamns alla vackra sevärdheter. Med hamnbussen kan du ta dig runt i Köpenhamns kanaler. Det är bara att kliva av och på beroende på humör och vad du vill uppleva. Tunnelbanan ligger också nära alla hotell och med den kan du ta dig långt på mycket kort tid.

Läs ännu mer om vad du kan uppleva i Köpenhamn här. 

Hotellens lägen i Köpenhamn.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Hotell nära Islands Brygge

Islands Brygge är en av Köpenhamns många härliga oaser, nära stad och vatten och med en genuin Köpenhamnsatmosfär.

Läs mer om våra centrala hotell i Köpenhamn nära bryggan här.

Islands brygge havnefront | Photo by: Nicolai Perjesi | Source: VisitDenmark

Övernatta nära Vesterbro 

Bo nära ett av Köpenhamns livligaste och populäraste kvarter. Övernatta nära stadens puls, mysiga områden och fantastiska matställen.

Läs mer om våra hotell nära Vesterbro här.

Photo by: Büro Jantzen | Source: VisitCopenhagen

Om våra hotell

Var i Köpenhamn kan man hitta ett hotellrum där frukost ingår?

 

På Wakeup Copenhagen-hotellen kan du få ett hotellrum centralt i staden och en läcker frukost som ger dig en optimal start på dagen. Det finns en härlig buffé med bland annat:

 • Nybakat ekologiskt bröd från Meyers
 • Ekologiskt kaffe från Bentax
 • Ekologisk juice, färsk frukt
 • Ett stort urval av pålägg
 • Yoghurt
 • Löskokta ägg
 • Och mycket annat!

Var hittar jag ett hotell i Köpenhamns centrum?

 

Bor du på något av de tre Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn kan du inte få ett mer centralt läge, mitt i stadens hjärta. På Wakeup Carsten Niebuhrs Gade respektive Bernstorffsgade bor du precis vid centralstationen, Tivoli och Strøget. På Wakeup Borgergade är du bara ett stenkast från Nyhavn, Bredgade och Kongens Nytorv. 

Kan jag checka in själv?

 

Du har följande tre incheckningsalternativ: 

 • Vanlig incheckning vid våra bemannade receptionsdiskar i lobbyn
 • Checka in med din smartphone. Ladda ner Wakeup Copenhagen-appen och lås upp både hissen och dörren till ditt rum med din smartphone: App Store eller Google Play.
 • På Wakeup-hotellen i Köpenhamn kan du hoppa över kön genom att använda en av våra incheckningsskärmar i lobbyn.

Wakeup Copenhagen-hotellen ingår i Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen Hotel Group består av privatägda och centralt belägna hotell: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel och Wakeup Copenhagen-hotellen samt Köpenhamns två lyxvandrarhem Steel House Copenhagen och Next House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group täcker ca 22 % av hotellkapaciteten i Köpenhamn och har dessutom 100 mötes- och konferenslokaler. Arp-Hansen Hotel Group har mer än 5 000 rum i Köpenhamn och Aarhus. Arp-Hansen har unika lägen och unika hotell på de bästa adresserna. Läs mer om Wakeup Copenhagen som är en del av Arp-Hansen Hotel Group här.