Övernatta nära Vesterbro på Wakeup Copenhagen

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: VisitCopenhagen

Ett sammelsurium av mångfald och avslappnad livsstil

Vesterbro har kallats många saker under åren, men har på senaste tiden blivit ett av stadens mest populära kvarter för ungdomar och barnfamiljer trots att den kärva miljön för stadens vinddrivna existenser ännu utgör en del av stadsbilden här.

Emellertid bromsar detta lyckligtvis inte entusiaster och entreprenörer som hela tiden får nya idéer att blomma i Vesterbro. Gå på upptäcktsfärd i staden och hitta dina egna favoritställen och njut av din utgångspunkt mitt i staden – Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade 11.

Övernatta i stadens hjärta – nära liv och upplevelser

Wakeup Copenhagen-hotellen är lågprishotell med hög standard vad gäller arkitektur, inredning och service. Hotellen har totalt 1 593 rum, alla med gratis Wi-Fi och tv. Ni kan äta frukost på hotellens frukostrestauranger innan ni beger er ut på sightseeing i Köpenhamn.

Wakeup Copenhagen består av tre härliga hotell i närheten av några av stadens mest attraktiva områden. På hotellen finns även cykeluthyrning – att välja cykel för att ta sig runt i staden är både praktiskt och en upplevelse i sig.

Hotellet på Carsten Niebuhrs Gade 11 ligger alldeles vid Kalvebod Brygge nära ett av Köpenhamns mest populära, dynamiska och stämningsfyllda kvarter, Vesterbro. Här vimlar det av upplevelser och härliga oaser för både barn och vuxna.

Varför inte kombinera din vistelse med ett besök på Tivoli? Prova nöjesattraktionerna eller promenera runt i den vackra nöjesparken. Tivoli ligger ett stenkast från Wakeup Copenhagen.