Smarta lågprishotell i Köpenhamn och Århus

Köpenhamn eller Aarhus?

Wakeup Copenhagen-hotellen ger dig den bästa utgångspunkten för din nästa övernattning i Köpenhamn eller Aarhus. Konceptet är enkelt: Centralt, billigt och bra! Välj Wakeup och se fram emot en trevlig hotellvistelse på ett billigt hotell i Köpenhamn eller Aarhus.

Köpenhamns skyline | Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

Köpenhamn

Res till Danmarks vackra huvudstad och försäkra dig om en kvalitetsmedveten men billig bas på ett av våra tre hotell i staden under din vistelse här. 

Se hotellen i Köpenhamn
Photo by: Roar Paaske | Source: VisitAarhus

Aarhus

Övernatta i Danmarks näst största stad, även kallad ”Smilets by” och bo billigt utan att kompromissa med komforten.

Se hotellet i Aarhus

Vad är Wakeup Copenhagen?

Wakeup Copenhagen är ett lågprishotellkoncept som erbjuder budgetvänliga hotellvistelser i hjärtat av Köpenhamn och Aarhus. Hotellkedjan ägs av Arp-Hansen Hotel Group och består av nya, smarta och minimalistiska lågprishotell designade av den kände danske arkitekten Kim Utzon.

Våra hotell kan mäta sig med en 3–4-stjärnig hotellupplevelse men till ett 2-stjärnigt pris och är därför perfekta för den stressade affärsresenären såväl som den prismedvetna barnfamiljen som behöver övernattningsmöjlighet i Köpenhamn och Aarhus.

När du bokar en vistelse hos Wakeup Copenhagen får du flera valmöjligheter i förhållande till din bokning. Du kan därför påverka priset på din hotellvistelse i form av olika valmöjligheter beträffande rumsstorlek, utsikt från hotellrummet och grad av flexibilitet i förhållande till din bokning.

På alla våra lågprishotell i Köpenhamn och Aarhus kan du för övrigt använda dig av våra alternativ för expressincheckning respektive expressutcheckning. På så vis kan du undvika eventuell väntetid i receptionen och hoppa över kön genom att använda en av våra incheckningsskärmar i lobbyn och vid utcheckning bara lägga nyckelkortet i ett av våra ställ vid utgången.

Alla Wakeup-hotell i Köpenhamn och Aarhus är miljöcertifierade av Green Key, som är våra gästers garanti för att ha valt ett hotell som tar hänsyn till miljön.

Wakeup Copenhagen – billigt hotell – Köpenhamn och Århus

När du kommer till ett Wakeup Copenhagen-hotell i Köpenhamn eller Århus hälsas du välkommen i snygga, minimalistiska ramar med högt i tak och utrymme att orientera sig. Inredningen är präglad av bra dansk design och i lobbyn kan du köpa drycker och snacks efter behov. Hotellen har alla goda parkeringsmöjligheter, en frukostrestaurang och expressutcheckning för dig som är på språng. I våra Business Center kan man arbeta, få nyheter från hela världen och slappna av med en god bok. Wakeup Copenhagen är hotell för dig som vill ha billig övernattning i Köpenhamn eller Århus. För dig som vill bo centralt, sova bekvämt och äta gott. Wakeup Copenhagen är den lätta hotellösningen – lätt att boka, lätt att hitta och lätt att gilla.

Tre faktorer avgör priset för din hotellvistelse

Du har flera valmöjligheter när du bokar ett rum på Wakeup Copenhagen i Köpenhamn eller Aarhus. Du kan påverka priset på din hotellvistelse eftersom vi ger dig möjlighet att välja mellan:

Billigt eller flexibelt

Välj ECONOMY om du vill boka så billigt som möjligt eller FLEXIBEL om du vill ha möjlighet att ändra eller avbeställa din bokning.

Utsikt från hotellrummet

Våra rum med utsikt heter WAKEUP SKY och WAKEUP HEAVEN. De kostar lite mer men utsikten är helt klart värt det.

Extra plats på rummet

Om du vill skämma bort dig med lite extra plats på rummet rekommenderar vi att du bokar vårt WAKEUP LARGE-rum på 15 m2. Om ni är flera som reser tillsammans kan ni välja ett WAKEUP FAMILY-rum som består av två WAKEUP STANDARD-rum med anslutande dörrar.

Billig eller flexibel bokning

Vill du kunna ändra din bokning eller avboka den helt om planerna ändras? Välj i så fall alternativet FLEXIBEL vid bokningen. Om det är priset som är viktigast rekommenderar vi vår billigare kategori ECONOMY, men du kan då varken ändra bokningen eller få någon återbetalning.

Välj ECONOMY för den billigaste bokningen. Här betalar du hela beloppet i förskott, och bokningen kan inte ändras eller avbeställas.

Välj FLEXIBEL om du vill kunna ändra eller avbeställa bokningen ända fram till klockan 12.00 på ankomstdagen.

Utsikt från hotellrummet?

Du kan spara pengar genom att boka ett Wakeup Standard-rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i byggnaden. Väljer du ett rum högre upp får du en bättre utsikt. Våra rum med utsikt heter Wakeup Sky och Wakeup Heaven. De kostar lite mer men utsikten är helt klart värt det.

Wakeup Standard

Ett bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Wakeup Sky

Ett riktigt bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Wakeup Heaven

Ett riktigt bra rum som oftast ligger på bottenvåningen eller längst bak i huset Rummet är 12 kvm stort och har en Getama-säng på 160 x 200 cm.

Extra plats på rummet

Våra rum är enhetligt inredda, och det är ingen skillnad på vare sig sängar, badrum eller tv. Om du gärna vill ha lite mer plats på rummet kan du beställa våra WAKEUP LARGE-rum på 15 m2. Om ni är flera som reser tillsammans kan ni välja ett WAKEUP FAMILY-rum som består av två WAKEUP STANDARD-rum med anslutande dörrar.

Wakeup Large

Består av en Getama-säng på 160 x 200 cm samt en utfällbar madrass. Rummet är avsett för två vuxna och ett barn och har en storlek på 15 m2.

Wakeup Family

Består av 2 WAKEUP STANDARD-rum med anslutande dörr.