Billiga hotell i Köpenhamn och Århus


Wakeup Copenhagen-hotellen ger dig den bästa utgångspunkten för din nästa övernattning i Köpenhamn eller Århus. Konceptet är enkelt: Centralt, billigt och bra! Välj Wakeup och se fram emot en trevlig hotellvistelse på ett billigt hotell i Köpenhamn eller Århus.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen:


Wakeup Copenhagen – billigt hotell – Köpenhamn och Århus

När du kommer till ett Wakeup Copenhagen-hotell i Köpenhamn eller Århus hälsas du välkommen i snygga, minimalistiska ramar med högt i tak och utrymme att orientera sig. Inredningen är präglad av bra dansk design och i lobbyn kan du köpa drycker och snacks efter behov. Hotellen har alla goda parkeringsmöjligheter, en frukostrestaurang och expressutcheckning för dig som är på språng. I våra Business Center kan man arbeta, få nyheter från hela världen och slappna av med en god bok. Wakeup Copenhagen är hotell för dig som vill ha billig övernattning i Köpenhamn eller Århus. För dig som vill bo centralt, sova bekvämt och äta gott. Wakeup Copenhagen är den lätta hotellösningen – lätt att boka, lätt att hitta och lätt att gilla.

Oplevelser i København

Ska du till Köpenhamn? Då kan du se fram emot en upplevelserik vistelse i en stad där allt är möjligt. Köpenhamn har nämligen utsetts till Världens bästa stad 2016, och det på grund av de många nya evenemang och nyskapande sevärdheter som staden konstant utvecklas med. Men också på grund av den arkitektur och kultur som spelar en unik roll i Köpenhamn. Upplev specialutställningar, gallerier, matmarknader, shoppingstråk, kanalrundturer, Nyhavn och mycket mer.

I universumet "Upplevelser i Köpenhamn" kan du hålla dig uppdaterad om vilka attraktioner och arrangemang som staden erbjuder för både barn och vuxna. Du kan se sidorna som en sorts guide till vad som är värt att uppleva i Köpenhamn. Vi utökar universumet löpande för att täcka så många sevärdheter och evenemang som möjligt. Här kan du till exempel få tips om hur du upplever Köpenhamn på budget och se ifall Copenhagen CookingKulturnatten, festivalen Stella Polaris och Kødbyens matmarknad pågår när du är i Köpenhamn nästa gång. På sidan om Köpenhamns Tivoli får du en överblick över de olika säsongerna och kan planera ett roligt Tivoli-besök med din familj, partner eller dina vänner. Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn ligger båda mycket centralt, så oavsett vilket hotell du väljer kommer du att vara nära de populäraste sevärdheterna.

Oplevelser i Aarhus

Ska du åka till Århus? Danmarks näst största stad hälsar dig välkommen till kulturella upplevelser ut över det vanliga. I universumet "Upplevelser i Århus" får du inspiration till vad du kan uppleva när du besöker Smilets By – Århus. Vi guidar dig och uppdaterar löpande med nya sidor som kan hjälpa dig att planera ditt nästa Århus-besök.

Staden är full av kända och mindre kända attraktioner som alla är värda ett besök. Har du någonsin varit på ARoS? Det århusiska konstmuseet som bl.a. har den 4,5 meter höga skulpturen "Boy" och konstverket "Your Rainbow Panorama" av Olafur Eliasson. Har du varit på Tivoli Friheden och i Gamla stan? Århus har upplevelser för hela familjen, stora som små. Besök också det arkitektoniskt enastående Moesgaard Museum, där man kan se världens bäst bevarade mosslik Grauballemannen på nära håll. Om du kommer till Århus för en konsert kan du skatta dig lycklig att konserten hålls i stämningsfulla Aarhus Musikhus. Konserthuset ligger centralt, bara några minuters promenad från Bruuns Galleri och Wakeup Copenhagen. Konserthuset erbjuder dessutom gratis konserter, så att både lokalbefolkning och turister kan få uppleva Nordens största konserthus.