Hotell i Aarhus – stilrent nytt budgethotell


Övernattning i Aarhus från  

Wakeup Aarhus är ett nytt, prisvärt designhotell i centrala Aarhus. Den minimalistiska stilen ger hotellet ett snyggt och modernt utseende, och inredningen bidrar till en helhet där estetik och detaljer står i fokus. Prismässigt är Wakeup Aarhus ett tvåstjärnigt hotell, men bekvämligheter och service är i klass med en tre- eller fyrstjärnig hotellupplevelse.

315 hotellrum i centrala Aarhus

Wakeup Aarhus har 315 hotellrum – alla med luftkonditionering, TV, arbetsbord och gratis Wi-Fi. Hotellet har dessutom en egen frukostrestaurang där det varje morgon serveras en härlig frukostbuffé.

Om du letar efter övernattning i centrala Aarhus är Wakeup Aarhus rätt val: Ett snyggt och billigt hotell i hjärtat av Aarhus. Wakeup Aarhus ligger mitt i centrum – med Bruuns Galleri som granne. Det betyder att du kan slappna av på rummet och bara vara dig själv, eller kliva ut från hotellobbyn och upptäcka stadens många möjligheter.


Barnvänligt hotell i Aarhus

Ska du på semester med familjen till Aarhus? Då kan du se fram emot en fantastisk upplevelse på Wakeup Aarhus. Alla våra rum har TV och gratis Wi-Fi, och om ni behöver mer plats så har vi större familjerum. Lågprishotellet är lätt att nå oavsett om ni kommer med bil, tåg eller flyg. Wakeup Aarhus är ett familjevänligt hotell till ett mycket bra pris, och vi ser fram emot att hälsa dig och din familj välkomna.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Om du vill övernatta centralt i Århus är Wakeup Aarhus på M.P. Bruuns Gade det rätta valet. Hotellets centrala placering ger dig den absolut bästa utgångspunkten för att uppleva stadsmyllret, populära sevärdheter, de mysiga caféerna vid ån och charmiga gator med bra shoppingmöjligheter. Bruunsgade är en mycket attraktiv och välbesökt gata där du hittar specialbutiker med kött, vin och andra härliga specialiteter av hög kvalitet. Vill du uppleva Århus på två hjul kan du hyra en cykel hos Wakeup Aarhus och cykla mellan de olika attraktionerna. Men det centrala läget betyder att du redan är nära stadens många erbjudanden, så det blir inte bättre. Wakeup Aarhus är din bas i staden om du vill ha låga priser, hög kvalitet och ett mycket centralt läge.


Hotell i Aarhus: Vistelse med frukost

Kvalitet, låga priser och centralt läge är inte det enda vi erbjuder. När du har övernattat på Wakeup Aarhus (i våra riktigt bra sängar) kan du se fram emot vår härliga frukostbuffé. Boka ett hotellrum inkl. frukost för att få en extra bra start på dagen.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

M.P. Bruuns Gade 27, 8000 Aarhus C

Läs mer