Gruppbokning

Så här beställer du

Vill du boka 10 eller fler rum samtidigt måste du göra det via en förfrågan direkt till våra hotell.

Använd kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontaktformulär

Detta fält måste fyllas i
Detta fält måste fyllas i
Du har inte angett en giltig e-postadress
Detta fält måste fyllas i
Detta fält måste fyllas i

Jag är insatt i Arp-Hansens Hotel Groups integritetspolicy.

Avresedatum kan inte infalla före ankomstdatum

Villkor vid 10 eller flera rum

Om 10 rum eller fler bokas under samma tidsperiod förbehåller sig hotellet rätten att hantera bokningen som en gruppbokning. Det innebär att du som kund måste skriva under avbokningsvillkoren som gäller för grupper.

 Photo by: Priscilla Du Preez | Source: Unsplash

Har du frågor?

Har du frågor om hotellen, rummen eller är det något annat du undrar över? Kontakta hotellet direkt, så hjälper vi dig vidare.

Se kontaktuppgifter till hotellen längst ner på sidan.

Photo by:  Mimi Thian | Source: Unsplash

Hotell för gruppresor

Hotellens läge och deras 1 593 rum gör dem till bra alternativ vid gruppresor. Vi kan hitta en lösning för alla behov. Vi erbjuder rumstyper för alla behov, oavsett om ni vill ha ett helt vanligt standardrum, extra fin utsikt, mer plats eller anslutande rum.  

Välj mellan Wakeup Standard på de nedre våningarna, Wakeup Sky på de mellersta och Wakeup Heaven på de översta våningarna – utsikten är naturligtvis bäst från de översta våningarna.

Wakeup Large, som är vårt största rum på 15 m2, är ett idealiskt val om ni behöver lite extra plats i rummet eller reser hela familjen. Alternativt kan ni välja Wakeup Family som består av två rum med anslutande dörrar.

Kommer ni i bil finns goda parkeringsmöjligheter vid hotellen. I lobbyn erbjuder vi utcheckning via expressautomater, dessutom är receptionen dygnet runt-öppen där också drycker, smörgåsar och snacks säljs. Alla rum har tv och gratis Wi-Fi.