Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell vid Köpenhamns hamn med gångavstånd till Centralstationen, Tivoli och shopping

Oavsett om du reser på egen hand, med sällskap eller med familjen är Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade ett bra val för dig som vill bo billigt och centralt i Köpenhamn. Hotellet har 585 nya hotellrum som alla är utrustade med tv, skrivbord, luftkonditionering och gratis Wi-Fi.

Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade har ritats av den kända danske arkitekten Kim Utzon och hotellet kännetecknas av minimalistisk design och hög kvalitet.

Hotell med låga priser, läcker design och centralt läge i Köpenhamn

Du hittar Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade, centralt beläget i hörnet av Bernstorffsgade och Kalvebod Brygge med goda parkeringsmöjligheter och bra infrastruktur med både tåg och buss. Bara några minuters promenad från hotellet ligger Tivoli, Köpenhamns hamn och en massa shopping- och restaurangmöjligheter.

Med Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade erbjuder vi dig ett nytt budgethotell med läcker design och unikt läge mitt i Köpenhamn. På Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade får du en tre- eller fyrstjärnig hotellupplevelse till ett tvåstjärnigt pris.

Frukost på Wakeup Copenhagen

Vi vill ge dig mervärde när du äter frukost hos oss.

Läs mer

Unik frukostupplevelse på Bernstorffsgade, Köpenhamn

På Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade bjuder vi på en unik frukostupplevelse med panoramautsikt över Köpenhamn från tionde våningen.

Vår arkitektritade frukostrestaurang ger dig den absolut bästa starten på dagen i en ljus och vacker miljö där du kan njuta såväl av vår läckra frukostbuffé som en storslagen utsikt över staden. När vädret medger kan du inta din frukost under bar himmel på våra terrasser på tionde våningen. 

Liksom på de andra Wakeup Copenhagen-hotellen präglas inramningen av en modern och stilren skandinavisk design, en trivsam belysning och funktionell inredning för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för en bra start på dagen. Här kan du koppla av i lugn och ro fjärran från storstadens puls och få tillfälle att samla dina tankar.

Lobby

Personal, Reception

Trendig lobby med reception som är bemannad dygnet runt

På Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade, hittar du en modern lobby vars reception är bemannad dygnet runt. Här finns det alltid något litet att äta och dricka. Vi erbjuder ett urval av kaffe, snacks, öl, vin och läsk – dygnet runt. I receptionen kan du välja vad du känner för och avnjuta det i lobbyn, ta med dig det till rummet eller ut på stan. Vill du slippa eventuell väntetid i receptionen kan du utnyttja vår incheckningsautomat. Gå direkt till incheckningsautomaten och få snabbt tillträde till ditt rum. Vid utcheckning behöver du bara lämna nyckelkortet i lådan vid vår utcheckningsstation så är du snabbt redo att ge dig av.

Incheckning och utcheckning

Bagage, Nyckelkort, App, Incheckning, Utcheckning

Incheckning: Du får tillgång till ditt rum från kl. 15.00. Om gästerna kommer före kl. 15.00 kan förvaring av bagaget ordnas mot en avgift. Läs mer under Vanliga frågor.  Ibland kan incheckning före kl. 15.00 ordnas mot en avgift. För mer information – kontakta hotellet före det planerade ankomstdatumet.  Var vänlig kontakta receptionen om du vill checka in senare än klockan 02.00 på natten. 

 • Checka in med din smartphone. Ladda ner Wakeup Copenhagen-appen och lås upp både hissen och dörren till ditt rum med din smartphone: App Store eller Google Play.
 • På Wakeup-hotellen i Köpenhamn kan du hoppa över kön genom att använda en av våra incheckningsskärmar i lobbyn.

Utcheckning: Du måste checka ut senast kl. 11.00. Expressautomaterna gör det enklare för dig: På Wakeup Copenhagen-hotellen i Köpenhamn och Aarhus kan du använda expressutcheckning. Så slipper du eventuell väntetid i receptionen. Allt du behöver göra är att lämna nyckelkortet i lådan vid utcheckningsstationen så kommer du snabbt vidare. Om du har några frågor eller behöver hjälp finns självklart vår personal på plats för att hjälpa dig.

Business Center

Datorer, Wi-Fi

I lobbyn hittar du vårt business center, där du kostnadsfritt kan jobba och skicka e-post på de stationära datorerna. Observera att det vid hög beläggning kan finnas en tidsgräns på 30 minuter i vårt business center. Om du har med dig egen dator, surfplatta eller smartphone erbjuder Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade gratis Wi-Fi på hela hotellet. Koden till vårt Wi-Fi får du i receptionen.

Parkering

Parkeringsmöjligheter

Vi har goda parkeringsmöjligheter vid hotellet

När du bor på Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade kan du enkelt hitta parkering nära hotellet. Det går att parkera i hotellets eget parkeringsgarage – dock har vi ett begränsat antal parkeringsplatser. Du kan köpa ett parkeringstillstånd i receptionen. Det kostar   från kl. 12.00 till kl. 12.00 påföljande dag. Det är tyvärr inte möjligt att boka en parkeringsplats i förväg.

Om vi inte har fler lediga platser kan du med fördel använda dig av något av de parkeringsalternativ som finns utomhus i hotellets närområde. Här kan du betala med någon av följande parkeringsappar: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller i betalningsautomaterna på Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Du kan alltid vända dig till vår reception där personalen mer än gärna ger dig tips och råd om var du kan parkera. Vi ser fram mot att hälsa dig välkommen!

Öppettider för frukost

Frukostbuffé

Frukostbuffén på Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade serveras:

 • Måndag till fredag från kl. 06.30–10.00
 • Lördag, söndag och danska helgdagar från kl. 07.00–10.30

Tre faktorer avgör priset för din hotellvistelse

Du har flera valmöjligheter när du bokar ett rum på Wakeup Copenhagen i Köpenhamn eller Aarhus. Du kan påverka priset på din hotellvistelse eftersom vi ger dig möjlighet att välja mellan:

Billig eller flexibel bokning

Välj ECONOMY om du vill boka så billigt som möjligt, eller FLEXIBELT om du vill ha möjlighet att ändra din bokning.

Rum med utsikt

Våra rum med utsikt kallas WAKEUP SKY och WAKEUP HEAVEN. De kostar lite mer men utsikten är klart värd det.

Extra plats på rummet

Välj WAKEUP LARGE som är våra största rum på 15 m2 eller WAKEUP FAMILY, två rum med anslutande dörrar.

Här hittar du Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Bekvämligheter på hotellet:

 • Ny och trendig design
 • Centralt läge
 • Miljöcertifiering av Green Key
 • Dygnet runt-bemannad reception
 • Automat för in- och utcheckning
 • Express-utcheckning
 • Gratis Wi-Fi
 • Business Center
 • Tillgång till allergivänliga rum
 • Frukostrestaurang
 • Tv med brett kanalutbud
 • Lobby med försäljning av drycker och snacks
 • Goda parkeringsmöjligheter
 • Cykeluthyrning
 • Strykrum
 • Luftkonditionering
 • Bagageförvaring
 • 585 rum
 • 2-stjärnigt

Gå på en virtuell rundtur i hotellet

Reception

Lobby, lounge, butik m.m.

Frukostrestaurang

Wakeup Standard

Rum

Wakeup Sky

Rum

Wakeup Large

Rum

Wakeup Family

Rum

Lågpriskalender för Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Loading…
mån tis ons tor fre lör sön