Parkering vid Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Så hittar du parkering

Vi rekommenderar parkering i hotellets parkeringsgarage. Parkeringsbiljetten köps i receptionen och kostar  /dygn (från kl. 12.00 till kl. 12.00 nästa dag). Vi har ett begränsat antal parkeringsplatser som inte går att förboka.

Om vårt parkeringsgarage är fullt, kan du med fördel använda dig av något av de parkeringsalternativ som finns utomhus i hotellets närområde.

Här kan du betala med någon av följande parkeringsappar: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller i betalningsautomaterna på Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Viktigt! Frihöjden i garaget är 2,3 meter. Garaget har öppet dygnet runt.

Du kan alltid vända dig till vår reception där personalen mer än gärna ger dig tips och råd om var du kan parkera. Vi ser fram mot att hälsa dig och din bil välkommen!

Vissa dieselbilar får inte köra i Köpenhamns miljözoner

Fr.o.m. 1 oktober 2023 ska du vara extra uppmärksam om du kör en äldre dieselbil. I miljözonerna i Köpenhamn och på Frederiksberg krävs det numera att din bil ska ha ett godkänt partikelfilter.

Om du kör i zonerna utan att ditt fordon uppfyller gällande krav bötfälls du eftersom registreringsnumret på din bil kontrolleras automatiskt.

Tänk även på att regeln gäller för äldre dieseldrivna transportbilar, bussar och lastbilar.

Läs mer om zoner och regler