Hotell Köpenhamn Centre


Erbjudande på Köpenhamns splitter nya och moderna hotell


Hotell i Köpenhamns centrum? Oberoende av om du reser i arbetet eller på fritiden är ändå Wakeup Copenhagen-hotellen omöjliga att överträffa. Wakeup Copenhagen-hotellen kan mäta sig med de flesta 3- och 4-stjärniga hotellen i centrala Köpenhamn, men priset är bara 2-stjärnigt.

Wakeup Copenhagen-hotellen i centrala Köpenhamn är på alla sätt och vis dina nya hotellfavoriter. På Wakeup Copenhagen får du en fyrstjärnig upplevelse, till tvåstjärnigt pris. Låter det tilltalande? Läs då mer om vad vi har att erbjuda.

Wakeup Copenhagen-hotellen i centrala Köpenhamn har alla tänkbara moderna bekvämligheter för att göra din vistelse så komfortabel som möjligt. Behöver vi nämna att alla rum har gratis trådlöst nätverk, luftkonditionering, platt-TV med otaliga kanaler samt självklart eget badrum. Nja ... det behöver vi nog, annars kan kanske våra otroligt låga priser få dig att tro att allt detta kostar extra. Men så jobbar vi inte på Wakeup Copenhagen – här får du mer än du betalar för – helt gratis.

Boka billiga rum på hotell i Köpenhamns centrum

Gillar du läcker design, god service, centralt läge och låga priser på hotell i Köpenhamns centrum? Då är vi övertygade om att du får ditt livs överraskning vid första besöket på ett av Wakeup Copenhagen-hotellen. Dessa marknadsledande hotell är ritade av den kände danske arkitekten Kim Utzon, som har skapat två unika byggnader mitt i centrala Köpenhamn. Båda Wakeup Copenhagen-hotellen ligger i lugn miljö, men ändå nära inpå Köpenhamns centralstation och Kongens Nytorv. Hotellet vid Carsten Niebuhrs Gade ligger dessutom nära inpå en av Köpenhamns viktigaste infartsleder. Det innebär att du snabbt och enkelt kan komma och gå, utan att behöva sitta i storstadsköer eller byta buss fyra gånger för att lyckas komma med tåget. Området runt Carsten Niebuhrs Gade är präglat av det lugn och ro som är en självklarhet för alla grannar till Köpenhamns vackra polishus. Och oberoende om du är som mest sugen på shopping, kultur eller nöjen, hittar du det du söker alldeles runt hörnet. Detsamma gäller hotellet på Borgergade, som förutom att ligga nära inpå Nyhavn även bjuder på mängder av fina shoppingmöjligheter.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer