Upplevelser i Köpenhamn 

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

Populära sevärdheter i Köpenhamn

Saknar du inspiration till vad du ska göra nästa gång du semestrar i Köpenhamn? Vi utvidgar kontinuerligt listan med spännande evenemang och sevärdheter i Köpenhamn så att du kan hålla dig uppdaterad. Här ger vi dig en inblick i vad som är på gång i Köpenhamn, information om olika sevärdheter samt inspiration till populära, annorlunda och intressanta upplevelser i den danska huvudstaden. Om det är din första semester i Köpenhamn har du mycket att se fram emot. Staden är autentiskt urban med allt man kan tänka sig: Gourmet, Tivoli, shopping, sightseeing, avslappning, arkitektur, cykelturer, gröna oaser och mycket mer. För dig som redan har sett de mer traditionella sevärdheterna och är sugen på att uppleva något nytt finns det många dolda skatter som inte alla känner till. Vi har valt ut de bästa åt dig och du kan läsa mer om dem här.

Du kan även hitta information om allt som staden har att erbjuda och de oändliga möjligheterna på  Visit Copenhagen.

Inspiration och information om Köpenhamn

Få idéer, bli utmanad, utvidga din horisont eller överraska din älskade… Bli inspirerad och upplev Köpenhamn från vattnet och till fots – läs mer om stadens alla möjligheter här.


Om Wakeup Copenhagen – hotell nära stadens sevärdheter

Har du inte bokat hotellrum för din vistelse i Köpenhamn ännu? Då är Wakeup Copenhagen-hotellen perfekt för dig – oavsett om du reser ensam, med din partner, dina vänner eller familjen. Hotellen ligger mycket centralt och är därmed några av de absolut bästa utgångspunkterna för att uppleva stadens många erbjudanden och attraktiva sevärdheter.

Wakeup Copenhagen är nya, moderna, minimalistiska och arkitektoniskt vackra budgethotell – ritade av den erkända danska arkitekten Kim Utzon. Alla designintresserade lär älska att bo på ett av de tre hotellen i Köpenhamns centrum. Är du på besök i Århus hittar du det fjärde Wakeup Copenhagen-hotellet mitt i centrum.

Funderar du på att åka till storstaden och uppleva sevärdheter, storstadsliv, restauranger och shopping? Eller ska du på konferens och behöver någonstans att sova? På Wakeup Copenhagen-hotellen utgör den moderna och funktionella designen en fantastisk inramning för en härlig hotellvistelse.

I närheten av hotellen hittar du några av Köpenhamns mest kända turistattraktioner: Tivoli, Strøget och Rådhuspladsen. Förutom att hotellen ligger nära inpå sevärdheter och shoppingstråk finns även Köpenhamns kanaler och Islands Brygge i närheten. I synnerhet under sommaren bjuder detta område på många upplevelser utomhus, bland annat hamnbad, kanalrundturer, kajakuthyrning, konserter och andra evenemang. Dess centrala lägen och riktigt höga kvalitetsnivåer gör alla Wakeup Copenhagen-hotell perfekta som utgångspunkter när du vill utforska Köpenhamns alla sevärdheter.

Se fram mot att uppleva Köpenhamn och boka din övernättning på något av Wakeup Copenhagen-hotellen idag.

Våra hotell i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer