Parkering vid Wakeup Copenhagen, på Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Så hittar du parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter vid vårt hotell på Borgergade. Förutom de parkeringsplatser som ligger utomhus i närområdet finns här även tre offentliga parkeringshus på Borgergade 13, Landgreven 10 och Adelgade 11–13.

Parkeringshusen ligger intill hotellet och alla tre administreras av APCOA. Betalning sker direkt i parkeringsgaraget och när detta skrivs är priset   per påbörjad timme och   per dygn.

Som gäst på Wakeup Copenhagen Borgergade kan du köpa en särskild dygnsbiljett som är giltig i 24 timmar efter det att du har kört in i parkeringsgaraget.

Priset är   per dygn (kreditkortsavgift ej inräknat).

Parkering kan köpas till i hotellets lobby.

Wakeup Copenhagen Borgergade reserverar sig för ändringar av priserna som administreras av APCOA samt för slutsålda dygnsbiljetter.

Viktigt! Frihöjden i garaget är 1,90 meter. Garaget har öppet dygnet runt.

Du kan alltid vända dig till vår reception där personalen mer än gärna ger dig tips och råd om var du kan parkera. Vi ser fram mot att hälsa dig och din bil välkommen!

Vissa dieselbilar får inte köra i Köpenhamns miljözoner

Fr.o.m. 1 oktober 2023 ska du vara extra uppmärksam om du kör en äldre dieselbil. I miljözonerna i Köpenhamn och på Frederiksberg krävs det numera att din bil ska ha ett godkänt partikelfilter.

Om du kör i zonerna utan att ditt fordon uppfyller gällande krav bötfälls du eftersom registreringsnumret på din bil kontrolleras automatiskt.

Tänk även på att regeln gäller för äldre dieseldrivna transportbilar, bussar och lastbilar.

Läs mer om zoner och regler