Säljvillkor

8 mars 2024

Avboknings- och betalningsvillkor för det aktuella erbjudandet framgår av texten vid bokning samt av bekräftelsen som du mottar efter bokning. Observera att vissa erbjudanden inte kan avbokas, återbetalas eller ändras.

Incheckning

Vid incheckning måste alla gäster kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Kan detta inte uppvisas förbehåller sig receptionen rätten att avvisa gäster.

Rummet står till ditt förfogande från kl. 15.00 på ankomstdagen och fram till kl. 11.00 på avresedagen. Om avresetiden överskrids förbehåller sig hotellet rätten att debitera dig rumspriset enligt gällande listpris.

Om incheckning inte sker på ankomstdatumet förfaller din rätt att använda rummet under de resterande nätter du bokat.

Om du vill använda dig av bokningen efter det ursprungliga ankomstdatumet är det ditt eget ansvar att kontakta hotellet senast på dagen för det ursprungliga datumet för incheckning. Detta skall ske skriftligt (via e-post) och gäller alla reservationstyper.

Betalning

Annan valuta än danska kronor (DKK) som visas på hemsidan är endast vägledande – alla köp görs i danska kronor. Alla priser anges per rum och per natt och inkluderar dricks samt 25 % moms.

Priserna på hemsidan avser individuella bokningar. Bokning av tio rum eller mer för samma vistelse uppfattas som en gruppbokning av hotellet. Det innebär att priserna och de allmänna villkoren för bl.a. avbokning och betalning ändras.

Hotellet skickar då ett gruppavtal som kunden måste skriva under innan bokningarna bekräftas. Fakturan kan skickas mot en faktureringsavgift på 50 DKK om det finns ett kreditgodkännande och ett avtal om fakturering.

Barn under 18 år måste ha sällskap av en vuxen vid vistelse på hotellet.

För oss är det viktigt att du är nöjd. Kontakta alltid hotellets reception som kan hjälpa dig att klara upp eventuella missförstånd. Om det inte går att hitta en lösning kan du kontakta klagomålsinstansen för hotell, restaurang och turism via hrt-ankenaevn.dk eller ec.europa.eu/odr.

Avbokning

Avbokning måste utföras via vår webbplats. Om du försöker avboka senare än villkoren tillåter kommer du att informeras om detta. Det angivna kreditkortsnumret debiteras i så fall enligt avbokningsvillkoren för det aktuella erbjudandet.

En avbokningsbekräftelse skickas till den angivna e-postadressen. Bekräftelsen är ditt kvitto på att rummet har avbokats. De överenskomna priserna baseras på den information du ger vid bokningstillfället.

Om ankomst- eller avresedag, antal personer eller liknande ändras före eller under vistelsen förbehåller hotellet sig rätten att ändra de överenskomna priserna.