Vad är Wakeup Copenhagen?

Wakeup Copenhagen är ett lågpriskoncept som erbjuder plånboksvänliga hotellboenden i centrala Köpenhamn och Aarhus. Hotellkedjan ägs av Arp-Hansen Hotel Group och består av nya, smarta och minimalistiska lågprishotell designade av den kända danska arkitekten Kim Utzon.

Våra hotell kan mäta sig med en tre- till fyrstjärnig hotellupplevelse till ett tvåstjärnigt pris och är därför idealiska såväl för den stressade affärsresenären som den prismedvetna barnfamiljen som behöver kunna övernatta i Köpenhamn eller Aarhus.


När du bokar en hotellnatt på  Wakeup Copenhagen får du flera valmöjligheter i förhållande till din bokning. Du kan därför påverka priset på ditt hotellboende i form av olika valmöjligheter när det gäller rumsstorlek, utsikt från hotellrummet och din grad av flexibilitet när det gäller din bokning. På alla våra lågprishotell i Köpenhamn och Aarhus kan du dessutom använda dig av vår station för expressutcheckning för att slippa eventuell väntetid vid receptionen och istället checka ut snabbt och enkelt!

Alla Wakeup-hotell i Köpenhamn och Aarhus är miljöcertifierade av Green Key vilket är våra gästers garanti att de har valt ett hotell som tar hänsyn till miljön.

Boka online och spara  

Boka ditt rum enkelt, snabbt och billigt på den här sidan. Du kan även boka genom att ringa till hotellet eller till Arp-Hansen Hotel Groups centralbokning, men tänk på att du då får betala en expeditionsavgift på  .