Smarta lågprishotell i Köpenhamn och Århus


Wakeup Copenhagen är nya, moderna och minimalistiska lågprishotell i Köpenhamn och Aarhus – ritade av den erkända danska arkitekten Kim Utzon. Alla våra hotell har en vacker arkitektur och alla designintresserade kommer att älska att bo här.

Vårt första Wakeup Copenhagen-hotell på Carsten Niebuhrs Gade uppfördes 2009 och hotellet på Borgergade öppnade 2014. Sommaren 2017 öppnade vårt tredje hotell, Wakeup Aarhus, på M. P. Bruuns Gade och i oktober 2018 öppnar vårt nyaste Wakeup Copenhagen-hotell på Bernstorffsgade – ja, efterfrågan på våra hotellrum är stor. Funderar du på att åka till storstaden och uppleva sevärdheter, storstadsliv, restauranger och shopping? Eller ska du på konferens och behöver någonstans att sova? På Wakeup Copenhagen-hotellen utgör den moderna och funktionella designen en fantastisk inramning för en härlig hotellvistelse i centrala Köpenhamn eller Aarhus.

Hotellen har tillsammans 1.908 rum.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen:


Nya hotell i Köpenhamn och Aarhus för alla resenärer

Oavsett om du reser på egen hand, med sällskap eller med familjen är Wakeup Copenhagens moderna hotell ett bra val för dig som vill bo billigt och centralt i Köpenhamn och Århus. Om du bor på våra nya och moderna hotell i centrala Köpenhamn så befinner du dig på promenadavstånd från Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, hamnen och Kongens Nytorv. Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade, ligger centralt i Smilets By med Bruun’s Galleri som granne och med Århus centralstation runt hörnet.

Boka online och spara  

Boka ditt rum enkelt, snabbt och billigt på den här sidan. Du kan även boka genom att ringa till hotellet eller till Arp-Hansen Hotel Groups centralbokning, men tänk på att du då får betala en expeditionsavgift på  .

Arkitekt Kim Utzon har ritat alla Wakeup Copenhagen-hotell

De lyxiga rummen på 12–15 m2 har luftkonditionering, tv med brett kanalutbud, en bra arbetsplats och gratis wifi. Wakeup Copenhagen-hotellen är i klass med många tre- och fyrstjärniga hotell, men prismässigt ligger hotellen på tvåstjärnig nivå.