Köpvillkor

Avboknings- och betalningsvillkor för det aktuella erbjudandet framgår av texten vid bokning samt av bekräftelsen som du mottar efter bokning.

Observera att vissa erbjudanden inte kan avbokas, återbetalas eller ändras.

Avbokning måste utföras via vår webbplats. Om du försöker avboka senare än villkoren tillåter kommer du att informeras om detta. Det angivna kreditkortsnumret kommer att debiteras enligt avbokningsvillkoren för det aktuella erbjudandet.

En avbokningsbekräftelse kommer att skickas till den angivna e-postadressen. Bekräftelsen är ditt kvitto på att rummet har avbokats.

De överenskomna priserna baseras på den information du ger vid bokningstillfället. Om ankomst- eller avresedag, antal personer eller liknande ändras före eller under vistelsen förbehåller hotellet sig rätten att ändra de överenskomna priserna.

Förnamn och efternamn på reservationen ska överensstämma med gästens ID-kort, som ska uppvisas vid förfrågan vid incheckningen.

Rummet står till ditt förfogande från kl. 15:00 på ankomstdagen fram till kl. 11:00 på avresedagen. Om avresetiden överskrids förbehåller sig hotellet rätten att debitera dig rumspriset enligt gällande listpris. 

Om incheckning inte görs på ankomstdatum har du inte längre rätt att utnyttja rummet de resterande nätter du har bokat. Om du vill använda dig av reservationen efter ursprungligt ankomstdatum tar du själv ansvar för att kontakta hotellet senast det datum du ursprungligen planerat incheckningen. Detta skall ske skriftligt (via e-post) och gäller alla reservationstyper.

Alla priser anges per rum och per natt oc h inkluderar dricks samt 25 %  moms.

Priserna på hemsidan avser individuella bokningar. Bokning av 10 rum eller mer för samma vistelse uppfattas som en gruppbokning av hotellet. Det innebär att priserna och de allmänna villkoren för bl.a. avbeställning och bokning ändras. Hotellet kommer att skicka ett gruppavtal som kunden måste skriva under innan bokningarna bekräftas.

Fakturan kan skickas mot en faktureringsavgift på   om det finns ett kreditgodkännande och ett avtal om fa kturering.

Barn under 18 år måste ha sällskap av en vuxen. Om en förälder/målsman vill boka ett rum till en gäst under 18 år som ska bo på hotellet utan myndig måsman kan en "Fullmakt för gäster under 18 år" rekvireras genom att kontakta hotellet. Hotellet ska ha mottagit och godkänt fullmakten innan ankomst. Hotellet förbehåller sig rätten att inte godkänna fullmakten.

För oss är det viktigt att du är nöjd. Kontakta alltid hotellets reception, som kan hjälpa dig att klara upp eventuella missförstånd. Om det inte går att hitta en lösning kan du kontakta klagomålsinstansen för hotell, restaurang och turism via hrt-ankenaevn.dk/english/ eller via ec.europa.eu/odr