Utsökt billig hotellupplevelse på Wakeup Copenhagen hotell

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Du kan bo ganska billigt i en av Wakeup Köpenhamns arkitektoniska pärlor i centrala Köpenhamn i vacker design och med en serviceinriktad personal som är redo att ge sitt bästa.

Wakeup Copenhagen är moderna kvalitetshotell som utstrålar stil och erbjuder en mycket högre standard än du annars skulle förvänta dig av ett budgethotell. Hotellens läge är också perfekt både om du kommer med tåg eller via en av Köpenhamns viktigaste tillfartsvägar och längs Kalvebod Brygge till Carsten Niebuhrs Gade, eller till Borgergade nära Kongens Nytorv.

Hotellen erbjuder

Wakeup Copenhagen-hotellen har totalt 1 593 rum och ju högre upp du kommer desto bättre blir utsikten. Vid behov kan du boka ett allergivänligt rum. Observera även att hotellen är Green Key-certifierade. Alla rum har gratis Wi-Fi och tv. Till skillnad från många av hotellen i den gamla stadsdelen kan dessa hotell erbjuda goda parkeringsmöjligheter. Vi erbjuder expressautomater för in- och utcheckning, en härlig frukostrestaurang och cykeluthyrning. Köpenhamn är en cykelstad. Här tar man sig lätt och säkert runt med cykel och vid vackert väder är det en fantastisk upplevelse. Hyr en cykel för en dag och utforska Köpenhamn på två hjul.

Upplev Köpenhamn från stadens bästa adresser

Köpenhamn, den pulserande huvudstaden, har allt du kan önska dig av event och festivaler, innovativa stadsområden, välbesökta restauranger och mycket annat.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Hotellens centrala läge i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade är en av flera nya byggnader på Kalvebod Brygge, nära inpå både centrala staden och Vesterbro. Stadsdelen har länge kritiserats för att den varit så öde, men på senare år har ett flertal arkitektoniska pärlor uppförts här. Dessa har bidragit till att ge området ett verkligt lyft och en välbehövlig storstadskaraktär.

Ett nytt promenadstråk är under utveckling, och en ny huvudgata snirklar sig mellan husen från gatuplan upp i höjd med andra våningen. Utforska området och boka billigt boende redan idag.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger strax intill Kongens Nytorv. Det betyder att du har Strøget, Nyhavn och Det Kongelige Teater alldeles om hörnet. Gillar du konst och kultur kan du besöka Bredgade-kvarteret där en mängd gallerier ligger. Därefter kan du äta middag på någon av de många trivsamma restauranger som också finns här i närheten. Tunnelbanan ligger strax intill så att du lätt kan ta dig runt i Köpenhamn eller ut till Kastrups flygplats.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade ligger centralt beläget i hörnet av Bernstorffsgade och Kalvebod Brygge med goda parkeringsmöjligheter och god infrastruktur med både tåg och buss. Bara några minuters promenad från hotellet ligger Tivoli, Köpenhamns hamn och en massa shopping- och restaurangmöjligheter.