Billigt hotell i Köpenhamn – få hög kvalitet till låga priser


Billigt hotell i Köpenhamn – smart och modernt hotell söker prismedvetna gäster med känsla för kvalitet, design och komfort

... du behöver ingen guidebok för att hitta det bästa och billigaste hotellet när färden går till Köpenhamn. Wakeup Copenhagen-hotellen ligger mitt i storstadens pulserande hjärta och är de platser du sökt, långt innan du visste att de fanns. Moderna kvalitetshotell som sjuder av stil, hög kvalitet, god service och önskemål om att uppfylla just dina behov.

Wakeup Copenhagen är idealiskt beläget för alla resenärer som söker ett billigt hotell i Köpenhamn. Kommer du med tåg till vår vackra danska huvudstad behöver du inte rulla väskan särskilt långt innan du står mitt i vår moderna och inbjudande lobby. Kommer du med bil är det nästan ännu enklare – Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade ligger alldeles invid en av Köpenhamns viktigaste infartsleder, och det tar inte många minuter att komma till och från motorvägen. Låter det som inledningen på en fruktansvärd mardröm med storstadsbuller och oljud som håller alla stackars hotellgäster vakna natten om? Icke. Även om Wakeup Copenhagen-hotellen ligger i centrala Köpenhamn ligger de i områden präglade av lugn och ro.

Billiga hotell i Köpenhamn – nyskapande design och spännande interiör gör Wakeup Copenhagen-hotellen till en upplevelse för både kropp och själ. Arkitektoniskt talar vi om pärlor som utgör intagande kontraster till sin närmiljö. Och just kontrast är ett av nyckelorden för Wakeup Copenhagen. Först och främst handlar det om våra priser, som kontrasterar stort gentemot övriga hotell i staden. Därnäst har vi vår höga servicenivå, som innebär att du aldrig behöver bli besviken när du kontaktar vår personal, oberoende av om du vill ha nya handdukar eller en vägbeskrivning. Till sist har vi också rumsinredningen där design kombinerats med högsta tänkbara komfort.

Söker du ett billigt hotell i Köpenhamn? – varför välja ett ställe där allt är dyrt och krångligt, när du kan få nybyggd toppkvalitet på Wakeup Copenhagen med expressincheckning och Bed & breakfast-service. Oberoende av om du är på affärsresa eller familjesemester har vi exakt det du söker. Nämligen centralt läge, hög komfort och låga priser.

Gemensamt för Wakeup Copenhagen-hotellen:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer