Parkering vid Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade


På Wakeup Aarhus, Bruunsgade hänvisar vi till parkeringen i Bruun's Galleri som ligger under hotellet. Infart till parkeringsgaraget sker från Værkmestergade 27. Bruun’s Galleri har ett parkeringsgarage i tre plan med infart på det övre planet (P3). Härifrån kör man via ramper till de övriga två planen (P2 och P1). Elektroniska skyltar visar om det finns lediga parkeringsplatser på varje plan. Det är skyltat till Wakeups ingång på samtliga tre plan. Det finns även 5 platser markerade med Wakeups logga på P1.

Priser

Alla dagar dygnet runt 11 DKK per påbörjad halvtimme. Det kostar max  150 DKK per dygn om du löser biljett i automaten vid infart. Kostnaden avräknas i Wakeups reception vid avresa. Vid kreditkortsbetalning i anläggningen kostar ett dygn  180 DKK. Bilens registreringsnummer registreras automatiskt av en kamera vid infarten. Parkering är endast tillåten innanför markeringarna. Parkeringsanläggningen är tv-övervakad, men parkering sker alltid på egen risk. Bruun’s Galleri påtar sig inget ansvar vid olyckor, stöld eller skador på personer, bilar, utrustning eller föremål i bilen.

Viktigt

Frihöjden i garaget är 2,05 meter. Garaget har öppet dygnet runt. Mellan kl. 00.30 och 06.30 går det endast att nå den parkerade bilen till fots via utfarten.