Billiga B&B-hotell i centrala Aarhus

Rum på Wakeup Aarhus

Aarhus centrum till B&B-priser

Wakeup Aarhus är det senaste och modernaste Bed & Breakfast-hotellet i centrala Aarhus, där du alltid får de bästa sängarna att sova i till de bästa B&B-priserna. Trots B&B-priserna på Wakeup-hotellet i Aarhus får du ett hotell där ledorden är design, kvalitet, komfort och prismedvetenhet.

Om du tror att du måste bege dig långt utanför stadens centrum för att hitta ett B&B-hotell till ett fantastiskt pris kan du ta en titt på våra priser. Ett rum på Wakeup Aarhus är en trestjärnig upplevelse till tvåstjärniga priser. Bara läget i centrala Aarhus borde innebära högre priser. Var annars kan du hitta B&B-hotell i centrala Köpenhamn och få nattro till priser som passar alla plånböcker? 

Välj Wakeup Aarhus billiga alternativ framför mer traditionella B&B-hotell nästa gång du vill övernatta centralt i Aarhus.

Bed & breakfast i Aarhus

Är du på jakt efter ett bed & breakfast i Aarhus? Varför nöja dig med det när du hos Wakeup Aarhus får ett rum på stadens nya lågprishotell med hög kvalitet till samma pris?

Här får du inte bara splitter nya rum, du bor också mitt i centrala Aarhus med ARoS, Bruuns Galleri, Den Gamle By och hela Aarhus pulserande stadsliv utanför dörren.
Vårt mål är att konkurrera med stadens billigaste B&B-hotellerbjudande samtidigt som vi ger den service och komfort du annars måste bo på ett tre- eller fyrstjärnigt hotell i Aarhus för att hitta.

Kvalitet och komfort i centrum

För när du checkar in på Wakeup Aarhus-hotellet på Bruuns Gade kan du glömma alla föreställningar du har om ett gammaldags B&B-hotell. Det som möter dig här är allt annat än det du brukar förknippa med B&B. Precis som de andra Wakeup Copenhagen-hotellen är även detta hotell vackert formgivet med rena linjer som återkommer genomgående i hela byggnaden. Hotellets 315 rum har en minimalistisk design och hög kvalitet, och alla rum har tv, skrivbord, luftkonditionering och gratis Wi-Fi.

Vi erbjuder

  • Gratis Wi-Fi på hela hotellet
  • Centralt läge – gångavstånd till centralstationen
  • Läcker frukost kan köpas till
  • Tv på alla rum
  • Parkeringsgarage vid hotellet
  • Luftkonditionering på alla rum
  • Cykeluthyrning på hotellet
  • … och mycket mer
Lobby på Wakeup Aarhus

Bed & breakfast i hjärtat av Aarhus – inklusive frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid, och varje morgon finns vår glada och tillmötesgående personal på M.P. Bruuns Gade på plats för att ge dig bästa tänkbara start på dagen. I vår buffé lägger vi vikt på kvalitet framför kvantitet, men ändå till B&B-priser. Vi har gott ekologiskt bröd från Meyers och ekologiskt kaffe från Bentax. Frukostbuffén kostar endast   men kvaliteten är i topp.