Övernattning på hotell nära Tivoli Congress Center

Behöver ni övernattning i samband med mötet/konferensen eller andra arrangemang kan  Tivoli Congress Center hjälpa till att ordna med detta. Ni kan välja att övernatta på Tivoli Hotel, som ligger i anslutning till kongresscentret eller något av Arp-Hansen Hotel Groups andra hotell i närheten, nämligen Copenhagen Island och Wakeup Copenhagen. Alla tre hotell är unika och har en hög kvalitets- och servicenivå. Beställ övernattning online eller kontakta oss för att få mer information genom att ringa +45 8030 3045.

Gränslöst totalkoncept

När Tivoli Congress Center byggdes lade man stor vikt vid att göra den grundläggande tekniken till en integrerad del av huset. Det betyder att logistiken är enkel och det finns stor frihet att arrangera evenemang.

Alla mötes- och konferenslokaler innehåller allt som behövs i form av modern teknisk utrustning. Förutom den stora kongressalen har vi också mer än 55 möteslokaler i olika storlekar, där allt från 6 till 400 personer kan mötas. Om du anländer med bil har vi en parkeringsanläggning med utrymme för 480 bilar.

Efter mötet eller konferensen finns möjlighet att övernatta på något av Arp-Hansen Hotel Groups fyra hotell. 

Ett attraktivt, livligt stadsrum under utveckling

Både Tivoli Congress Center och Tivoli Hotel, Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 11, Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade och Hotel Copenhagen Island har blomstrat i ett område där det för några år sedan inte fanns mycket liv och framför allt fanns en huvudväg som ledde människor in i staden.

De senaste åren har området utvecklats snabbt, vilket har gett platsen ett helt nytt liv.

Med tiden är det tänkt att du ska kunna gå hela vägen genom distriktet längs vattensidan och på en upphöjd körfält / stig mellan byggnaderna. Den första delen av denna väg är redan tillgänglig från Tivoli Hotel till Bernstorffsgade. Här kan du dra dig tillbaka för en paus under ett evenemang i kongresscentret.

Upplev Köpenhamn från stadens bästa adresser

Köpenhamn, den pulserande huvudstaden, har allt du kan önska dig av event och festivaler, innovativa stadsområden, välbesökta restauranger och mycket annat.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer