Like ved Tivoli Congress Center

Om du behöver en övernattning i samband med ett möte eller en konferens eller något annat evenemang kan Tivoli Congress Center hjälpa dig att ordna övernattningen.

Du kan välja att övernatta på Tivoli Hotel, som ligger i anslutning till kongresscentret eller något av Arp-Hansen Hotel Groups andra hotell som ligger nära kongresscentret, t.ex. Copenhagen Island och Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade 11.

Alla tre hotellen är unika och har en hög kvalitets- och servicenivå. Beställ övernattning på nätet eller kontakta oss för mer information på tel. 8030 3045.

Gränslöst totalkoncept

När Tivoli Congress Center byggdes lade man stor vikt vid att göra den grundläggande tekniken till en integrerad del av huset. Det innebär att logistiken är enkel och det finns stor frihet att arrangera evenemang.

Alla mötes- och konferenslokaler innehåller allt man behöver vad gäller modern teknisk utrustning och utöver den stora kongressalen har vi också mer än 55 möteslokaler i olika storlekar, där allt från 6 till 400 personer kan mötas. Om du anländer med bil har vi en parkeringsanläggning med utrymme för 480 bilar.

Efter mötet eller konferensen finns möjlighet att övernatta på något av Arp-Hansen Hotel Groups tre hotell. 

En attraktiv, levande stadsdel under utveckling

Både Tivoli Congress Center och Tivoli Hotel, Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 11 och Hotel Copenhagen Island ligger i ett numera blomstrande område som för bara några år sedan var ganska öde, och mest bara fungerade som en passage in till centrala staden.

De senaste åren har området utvecklats enormt, och det har utvecklats i rasande takt.

Med tiden är tanken att man ska kunna promenera hela vägen genom stadsdelen längs vattnet och på en upphöjd gångväg mellan husen. Den första delen av gångstråket finns redan på plats och går från Tivoli Hotel till Bernstorffsgade. Här kan ni utnyttja möjligheten att ta en liten andningspaus under arrangemang i kongresscentret.