Åk på weekendvistelse till Köpenhamn och bo på ett smart hotell

Köpenhamn är en pulserande storstad med mängder av spännande arkitektur, design, konst och kultur. Staden har ca en miljon innevånare och förändras ständigt, och nya kvarter skjuter upp och gör staden större.

Åk på en spännande weekendvistelse i vackra Köpenhamn och upplev allt som staden har att erbjuda. Välj att bo på det smarta budgethotellet Wakeup Copenhagen och spara pengar på dina övernattningar.

En bra utgångspunkt för en weekendvistelse i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen har två hotell i Köpenhamn.

Wakeup Copenhagen, Borgergade intill Kongens Nytorv. I området finns mängder med spännande restauranger och shoppingmöjligheter, och tunnelbanan ligger också runt hörnet om du vill ta dig runt i staden.

Om du tycker om konst och kultur så ligger Bredgade nära hotellet, och där finns mängder med gallerier och utställningar. Och dessutom är det gångavstånd till Det Kongelige Teater. Så bor man på Wakeup Copenhagen, Borgergade – här bor man i centrum av allt.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger vid Vesterbro – ca 10 minutters promenad från Köpenhamns centralstation och Rådhusplatsen. Hotellet ligger dessutom nära Köpenhamns hamn, och det trendiga kvarteret Islands Brygge ligger på andra sidan vattnet. Man kan lätt ta sig över till den andra sidan via en gång- och cykelbro som förbinder Vesterbro med Islands Brygge.

Det stora shoppingcentret Fisketorvet ligger bara 3 minuters promenad från hotellet, och det gäller även Københavns Havnebad, där man kan bada under hela sommarperioden.

Weekendvistelse med utsikt över Köpenhamn

Wakeup Copenhagen-hotellen, erbjuder läckra hotellrum i Köpenhamn på 12 m2 med luftkonditionering, TV, gratis Wi-Fi och naturligtvis eget badrum. 

På Wakeup Copenhagen kan du välja mellan Wakeup Standard, som ligger på de nedersta våningarna, Wakeup Sky på mellanvåningarna och Wakeup Heaven på hotellets översta våning. 

Wakeup Large är ett större rum på 15 m2, och du kan också boka Wakeup Family, som är två rum med anslutande dörrar.

Skäm bort dig själv och få ut allt av din weekendvistelse i Köpenhamn – boka ett Wakeup Sky-rum och njut av den vackra storstaden Köpenhamn.