Övernattning i Köpenhamn – valuta för pengarna och mer därtill


Övernattning i Köpenhamn – Wakeup Copenhagen är de nya hotellen i Köpenhamn för dig som vill ha lite mer än andra

Övernattning i Köpenhamn – vill du ha mer än bara en säng att sova i när du övernattar i Köpenhamn? Då är Wakeup Copenhagen det rätta Köpenhamnsvalet för dig. Hotell som tack vare det innovativa konceptet, modern designerinredning och den fantastiska arkitekturen har fungerat som en väckarklocka för hela branschen. Vill du uppleva hur hotell i Köpenhamn, eller för den delen hela världen, kommer att se ut under resten av det 21:a århundradet? Då är det bara att boka din hotellvistelse hos Wakeup Copenhagen.

Övernatta på Wakeup Copenhagen

Ljust, läckert och livsbejakande. Det är bara ett fåtal av de ord man kan förknippa med de nya läckra Wakeup Copenhagen-hotellen i centrala Köpenhamn. Eller vad sägs om kvalitet, serviceinriktning och … riktigt, riktigt billigt? Låter det tilltalande? Då borde du prova att övernatta på våra hotell. För oavsett vad vi skriver här, kan det ändå inte jämföras med den upplevelse du får.

Det behöver inte alls vara trist att övernatta i Köpenhamn

På de flesta billiga hotell i Köpenhamn kan det vara tämligen trist att övernatta. Men det gäller inte Wakeup Copenhagen-hotellen. Här får du en helhetsupplevelse där design och samspelet mellan funktion och arkitektur fusioneras till en större helhet och skapar ett unikt samspel med stadens karaktär och allt vad storstaden har att erbjuda, den storstad du befinner dig mitt i. Tillsammans skapar allt detta en hotellvistelse i Köpenhamn som du aldrig vill ska ta slut.

Vi har skapat framtidens hotell mitt i Köpenhamn, och har på alla sätt satt käppen i hjulet för våra konkurrenter vad gäller priser, design och service. Billig övernattning i Köpenhamn – orden saknar betydelse, försåvitt övernattningen framöver inte sker på Wakeup Copenhagen.

Vi erbjuder de absolut mest centrala lägena i Köpenhamn till priser som ligger långt under allt du tidigare har upplevt.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V

Läs mer