Upplevelser i Köpenhamn och Aarhus


Få inspiration till din semester i Köpenhamn eller Aarhus

Ska du på semester i Köpenhamn eller Aarhus? Saknar du inspiration till resan? Få idéer och var med på när vi löpande bygger ut sidorna för att ge dig de bästa tipsen för en trevlig semester och roliga upplevelser i Köpenhamn eller Aarhus.

Upplevelser för hela familjen

Köpenhamn och Aarhus är städer med upplevelser för hela familjen. I Köpenhamn hittar du nöjesparken Tivoli, olika evenemang och festivaler, spännande mässor, nyskapande stadsområden, Kødbyens välbesökta restauranger och mycket mer. Aarhus är en stad med fokus på kultur och utveckling. Läs bland annat om konstmuseet ARoS, nöjesparken Tivoli Friheden och Aarhus Musikhus, som året om bjuder in till gratiskonserter.

Våra inspirationssidor är till för dig som älskar att planera semestern och som letar information om staden som du snart ska besöka. Med utgångspunkt i attraktionerna kan du själv kombinera en guide för 24 timmar i Köpenhamn, en guide för minisemester i Köpenhamn eller kanske en guide för saker att uppleva i Köpenhamn, om din destination är Köpenhamn. Om du ska åka till Aarhus kan du till exempel kombinera en guide för kulturella upplevelser i Aarhus, en guide för Aarhus på ett dygn eller en guide för familjesemester i Aarhus. Det finns massor av möjligheter, och vi hjälper dig gärna med planeringen av din nästa semester i Danmarks huvudstad Köpenhamn – eller i Danmarks näst största stad Aarhus.

Du kan också få inspiration till semestern på de här officiella upplevelsesidorna:
AOK (Allt om Köpenhamn)
AOA (Allt om Aarhus)

Ha det så trevligt i Köpenhamn eller Aarhus, och ha en trevlig läsning.


Overnatning på Wakeup Copenhagen

I bägge städerna kan du hitta och boka övernattning på Wakeup Copenhagen-hotellen. Använd bokningsformuläret till höger och sök efter det bästa rummet till priserna i vår priskalender. Välj stad, period, antal rum och personer per rum, så får du se alla priser!