Hotel boende i Köpenhamn med priser och förstklassig service


Ta en titt på priserna på Wakeup Copenhagen-hotellen så är vi övertygade om att du är beredd att checka in

Är du ute efter en hotellvistelsepå ett av Köpenhamns mest tilltalande hotell? Vi har det du söker. Hotellen heter Wakeup Copenhagen och ligger så centralt att du nästan är tvungen att slå upp ett tält på Rådhuspladsen för att lyckas ta dig närmare Köpenhamns centrum.

Hotellvistelse i toppmoderna hotellrum

Väljer du att boka en hotellvistelse hos Wakeup Copenhagen får du vakna i ett stilfullt och elegant hotellrum som har alla moderna bekvämligheter. Och det till ett pris du inte hittar någon annanstans i centrala Köpenhamn. Platsen är Wakeup Copenhagen, och ditt rätta val för århundradets hotellupplevelse. 851 toppmoderna rum, fantastiska parkeringsmöjligheter och in- och utcheckning i expressfart tack vare självbetjäningen.

3- och 4-stjärnig hotellvistelse till 2-stjärniga priser

Synonymt med Wakeup Copenhagen-hotellen är modernt, bekvämt, centralt och billiga hotell i Köpenhamn. Listan med lovord kan göras mycket längre, men vi ska ju ha plats för att berätta om annat också. Till exempel att du kan boka rum som är speciellt avsedda för allergiker. Eller att alla rum som ren självklarhet har gratis trådlöst internet, platt-TV med internationella kanaler, bad och toalett samt luftkonditionering.

När du övernattar på Wakeup Copenhagen får du bekvämligheter som man normalt behöver välja ett tre- eller fyrstjärnigt hotell för. Hos Wakeup Copenhagen får du hela paketet – och mer därtill. Och du behöver bara betala för två stjärnor. Det är unikt. Det är coolt. Det är Wakeup Copenhagen.

Bra erbjudande på hotellvistelse för 2 eller flera personer centralt i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen är Köpenhamns nya smarta hotell. Oberoende av om du är på affärsresa eller vill bjuda familjen på en liten semester i vår fantastiska och stimulerande huvudstad, så är det här du ska övernatta. Hotellens design är ett verk av arkitekten Kim Utzon, som inspirerats av de branta bergssidor som våra nordiska grannländer är så berömda för.

Genom Wakeup Copenhagen-hotellens centrala läge i Köpenhamn skapas en spännande kontrast till det annars så välbekanta platta danska landskapet. En kontrast i Köpenhamn, ett berg bland backar – det är Wakeup Copenhagen.

Få ett bra erbjudande på en hotellvistelse via vårt formulär för onlinebokning. Priser från   per enkelrum och natt.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Borgergade 9, 1300 København K

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

M.P. Bruuns Gade 27, 8000 Aarhus C

Läs mer