Stay at a smart, modern budget hotel in the centre of Copenhagen


Wakeup Copenhagen, dina nya, smarta billiga budgethotell i centrala Köpenhamn

Har du ännu inte upplevt Köpenhamns mest moderna och smarta lågprishotell, då är det på tiden. Wakeup Copenhagen-hotellen är tack vare sina lägen i hjärtat av den pulserande storstaden precis rätta platsen för att ta det lugnt och vila, men ändå finnas på gångavstånd från det bästa staden har att erbjuda.

Lågprishotell för prismedvetna gäster med känsla för kvalitet, design och komfort

Oberoende av om du är på semester i Köpenhamn, på affärsresa med fullt mötesprogram eller om det hela är tänkt att vara en renodlad nöjesresa finns budgethotellen Wakeup Copenhagen för att uppfylla alla dina behov. Båda budgethotellen ligger alldeles vid Köpenhamns centrum och trafiknav – den kortaste av promenader för dig till tåg, S-tåg och bussar, och med fina förbindelser till buss och metro.

Hotell Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade

Budgethotellet på Carsten Niebuhrs Gade ligger i ett lugnt kvarter och med Köpenhamns vackra, nyklassicistiska polishus – ett av de finaste i sitt slag i Europa – som granne får du garanterat en lugn och trygg hotellvistelse i Köpenhamn när du checkar in på Wakeup Copenhagen. Hotellet ligger precis vid skiljelinjen mellan stadskärna och hamnkvarter, och därmed inom räckhåll för många olika aktiviteter. Tivoli ligger alldeles runt hörnet, liksom Rådhuspladsen, Glyptotekets konst- och arkeologisamlingar samt Nationalmuseet. Väljer man att gå åt andra hållet når man strax den gamla arbetarstadsdelen Vesterbro, vars genuina karaktär nogsamt bevarats, och här hittar man bland annat ett antal av Köpenhamn bästa kaféer, restauranger, gallerier och många andra aktiviteter.

Budgethotell i centrala Köpenhamn med 4-stjärnig service

När du bor på budgethotellen Wakeup Copenhagen får du en Köpenhamnsvistelse som i de flesta fall skulle tilldelas fyra stjärnor i guideböckerna, men här behöver du inte betala för mer än två. Vi klarar att erbjuda detta tack vare ett nytt, banbrytande koncept. Ett koncept du troligen redan är väl bekant med, nämligen expressincheckning via en datorskärm – det innebär att du slipper väntetid, irritation och stängt, det är det aldrig.

Budgethotell med gratis trådlöst internet och platt-TV på alla rum.

Båda de nyskapande och moderna lågprishotellen i centrala Köpenhamn följer på alla sätt de bästa danska traditionerna inom service, stil och design. Båda hotellen i Köpenhamn hotellen i Köpenhamn är ritade av den välkände arkitekten Kim Utzon, som har formgivit två unika pärlor vars likar inte finns någonstans i staden.