Stay at a smart, modern budget hotel in the centre of Copenhagen

Wakeup Copenhagen, dina nya, smarta billiga budgethotell i centrala Köpenhamn

Har du ännu inte upplevt Köpenhamns mest moderna och smarta lågprishotell, då är det på tiden. Wakeup Copenhagen-hotellen är tack vare sina lägen i hjärtat av den pulserande storstaden precis rätta platsen för att ta det lugnt och vila, men ändå finnas på gångavstånd från det bästa staden har att erbjuda.

Budgethotell för prismedvetna gäster med känsla för kvalitet, design och komfort

Oberoende av om du är på semester i Köpenhamn, på affärsresa med fullt mötesprogram, eller om det hela är tänkt att vara en renodlad nöjesresa uppfyller budgethotellen Wakeup Copenhagen alla dina behov. Samtliga budgethotell ligger i Köpenhamns centrum  och trafiknav – den kortaste av promenader för dig till tåg, S-tåg och bussar, och med fina förbindelser till buss och tunnelbana.

Tre budgethotell i centrala Köpenhamn med fyrstjärnig service

När du bor på budgethotellen Wakeup Copenhagen får du en Köpenhamnsvistelse som i de flesta fall skulle tilldelas fyra stjärnor i guideböckerna, men här behöver du inte betala för mer än två. Vi kan erbjuda detta tack vare ett nytt, banbrytande koncept. Ett koncept du troligen redan är väl bekant med, nämligen expressincheckning via en datorskärm. Incheckningen är öppen dygnet runt och du slipper därmed väntetid och irritation. Du kan även ladda ner Wakeup Copenhagen-appen. Här kan du låsa upp både hissen och hotelldörren med mobilen – expressutcheckning gör det sedan enkelt för dig att snabbt åka vidare. Allt du behöver göra är att lämna nyckelkortet i utcheckningsstationen.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Oavsett om du reser på egen hand, med sällskap eller med familjen är Wakeup Copenhagen på Borgergade ett bra val för dig som vill bo billigt och centralt i Köpenhamn. Wakeup Copenhagen på Borgergade ligger i centrala Köpenhamn i närheten av Kongens Nytorv och Nyhavn. Njut av en god frukost på vårt hotell på Borgergade i Köpenhamn. Frukosten är dagens viktigaste måltid, och varje morgon finns vår glada och tillmötesgående personal på plats för att ge dig den bästa starten på dagen. Det finns inget bättre än en bra start på dagen inför en hektisk dag som turist eller på jobbet. Här kan du njuta av din frukost mitt i Köpenhamns pulserande stadsliv. Allt detta får du hos oss på Wakeup Copenhagen, Borgergade.

  • Hotellet har 770 nya hotellrum som alla är utrustade med tv, skrivbord, luftkonditionering och gratis wifi.
  • Det ligger nära populära Nyhavn, Kongens Nytorv, shopping och storstadsliv.
  • Frukost i arkitektritad glasatriumgård i en lugn och grön miljö.
  • Smart och funktionell design på Wakeup Copenhagen på Borgergade.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Med Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade erbjuder vi dig ett nytt budgethotell med läcker design och unikt läge mitt i Köpenhamn. På Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade får du en tre- eller fyrstjärnig hotellupplevelse till ett tvåstjärnigt pris. Bara några minuters promenad från hotellet ligger Tivoli, Köpenhamns hamn och en massa shopping- och restaurangmöjligheter. Perfekt för dig som reser själv, med en vän eller med hela familjen.

  • Hotellet ligger på hörnet av Bernstorffsgade och Kalvebod Brygge.
  • Njut av en unik frukostupplevelse med panoramautsikt över Köpenhamn från tionde våningen.
  • Här finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till både tåg och buss.
  • Hotellet har 585 nya hotellrum som alla är utrustade med tv, skrivbord, luftkonditionering och gratis wifi.
  • Hotellets design kännetecknas av minimalism och hög kvalitet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Budgethotellet på Carsten Niebuhrs Gade ligger i ett lugnt kvarter och med Köpenhamns vackra, nyklassicistiska polishus – ett av de finaste i sitt slag i Europa. Som granne med polisen får du garanterat en lugn och trygg hotellvistelse i Köpenhamn när du checkar in på Wakeup Copenhagen. Hotellet ligger precis på gränsen mellan stadskärna och hamnkvarter och därmed inom räckhåll för många olika aktiviteter. Tivoli ligger alldeles runt hörnet, liksom Rådhuspladsen, Glyptotekets konst- och arkeologisamlingar samt Nationalmuseet. Väljer du att gå åt andra hållet kommer du snart fram till den gamla arbetarstadsdelen Vesterbro, vars genuina karaktär nogsamt har bevarats och där du hittar bland annat ett antal av Köpenhamn bästa kaféer, restauranger, gallerier och många andra aktiviteter. 

Budgethotell i centrala Köpenhamn med fyrstjärnig service

När du bor på budgethotellen Wakeup Copenhagen får du en Köpenhamnsvistelse som i de flesta fall skulle tilldelas fyra stjärnor i guideböckerna, men här behöver du inte betala för mer än två. Vi kan erbjuda detta tack vare ett nytt, banbrytande koncept. Ett koncept du troligen redan är väl bekant med, nämligen expressincheckning via en datorskärm. Incheckningen är öppen dygnet runt och du slipper därmed väntetid och irritation.

Budgethotell med gratis wifi och tv på alla rum.

Samtliga budgethotell är nyskapande, moderna och ligger mitt i centrala Köpenhamn samt följer på alla sätt de bästa danska traditionerna inom service, stil och design. Hotellen i Köpenhamn är ritade av den välkände arkitekten Kim Utzon, som har formgivit två unika pärlor vars like inte finns någon annanstans i staden.